Βαθμολογία

Σαββίδης: «Θέλω να με θάψουν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ»

Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ έδωσε το «παρών» την Κυριακή (28/2) ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος που βρισκόταν στη Νέα Υόρκη δίπλα στους φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης και μάλιστα αποκάλυψε και μία μεγάλη επιθυμία του.

«Θέλω να πω κάτι που δεν έχω πει σε κανέναν. Κάποτε όλοι θα φύγουμε από τη ζωή και εγώ κάποια στιγμή θα φύγω. Δεν ξέρω και δεν έχει σημασία ποιες θα είναι οι επιτυχίες μου με τον ΠΑΟΚ, αλλά εγώ θέλω να με θάψουν με τη στολή του ΠΑΟΚ», είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον κόσμο:

«Τα προβλήματα με ένα κομμάτι του κόσμου μπορούν να δημιουργούνται με στόχο να νευριάσει και να φύγει ο Σαββίδης από τον ΠΑΟΚ ή να αφαιρέσουν βαθμούς από τον ΠΑΟΚ».

Επίσης μίλησε και για την οικονομική κατάσταση του ΠΑΟΚ: «Στην Ελλάδα 100% είμαστε η μοναδική ομάδα, στην Ισπανία, στην Ιταλία, στην Αγγλία, στην Πορτογαλία, όλες οι ομάδες κάτι χρωστάνε. Εμείς δεν χρωστάμε σε κανέναν τίποτα. Ίσως για αυτό τον λόγο να υπάρχουν σήμερα άνθρωποι που θα ήθελαν να βλάψουν την ομάδα».