Βαθμολογία

Τελάντερ: «Ήμουν θυμωμένος και νευριασμένος»

Ο Ράσμους Τελάντερ αναφέρθηκε στην αντίδρασή του να πετάξει τη φανέλα του μετά το τέλος του κυριακάτικου (28/2) ντέρμπι με την ΑΕΚ. Παράλληλα, ο αμυντικός του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν άξιζε την ήττα, ωστόσο έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του.

«Για εμένα είναι λογικό, παίξαμε με πάθος, δυνατά αλλά όταν το αποτέλεσμα που θέλουμε δεν έρχεται, είμαι θυμωμένος, νευριασμένος κι αυτό είναι λογικό», είπε για το περιστατικό με τη φανέλα.

Ερωτηθείς γιατί δεν ήρθε το αποτέλεσμα που ήθελε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, απάντησε: «Τον αγώνα τον είδατε, αλλά το ποδόσφαιρο είναι άσπρο-μαύρο. Εμείς δεν αξίζαμε την αποψινή ήττα, έτσι είναι η μπάλα.

Οπωσδήποτε το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό, αλλά έχω εμπιστοσύνη και μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα».

O Mάρκους Μπεργκ υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός άξιζε περισσότερα στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: «Δεν ξέρω αν έφταιξαν οι αρκετές μεταγραφές του χειμώνα, δεν θέλω δικαιολογίες.

Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να έχουμε πιο καθαρό μυαλό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να το πιστέψουμε, αξίζαμε περισσότερα από αυτά που πήραμε στα δύο τελευταία παιχνίδια».

Ο Ροντρίγκο Μολέδο, από την πλευρά του, στάθηκε στις λεπτομέρειες που έκριναν την έκβαση του αγώνα.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά, το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, στην τελική πάσα κι ήρθε αυτή η ήττα. Είχα δύο ευκαιρίες με κεφαλιά. Στο τέλος του αγώνα προωθήθηκα με σκοπό να έρθει ισοπαλία, αλλά τελικά δεν ήρθε.

Θα έλεγα πως δουλεύουμε σκληρά, η ομάδα ανεβαίνει συνέχεια. Όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Προσπαθήσαμε για το γκολ, δεν ήρθε, από εκεί και πέρα νομίζω πως οι λεπτομέρειες έκριναν το ματς. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για το επόμενο θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα εξελίσσεται συνεχώς, δουλεύει. Από εκεί και πέρα έχουν έρθει νέοι παίκτες, θέλουν τον χρόνο τους αλλά αυτό που τονίζω είναι πως η ομάδα ολοένα κι εξελίσσεται».