Βαθμολογία

Τρίποντο για τον Δρυμό

Ο Κεραυνός Δρυμού επικράτησε με σκορ 2-0 του Προμηθέα στον μοναδικό αγώνα που έγινε το Σάββατο (27/2) για τον 2ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο 12’ ο Γκαντούνας Γ. με σου έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στο 55’ ο Δριστέλλας Τ. με σουτ έξω από την μικρή περιοχή έκανε το τελικό 2-0.

Για τους γηπεδούχους στο 5’ κάθετο δοκάρι του Δριστέλλα, στο 15’ οριζόντιο δοκάρι του Γκαντούνα, ενώ έχασαν ευκαιρίες οι Τζανέκας, Γκαντούνας Γ., Τζήκας και Δριστέλλας.

Για τους φιλοξενούμενους στο 1’ σουτ του Σιδέρη πέρασε άουτ. Στη συνέχεια ο Καραχάλιος απευθείας εκτέλεση φάουλ, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Ενώ πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο νεαρός τερματοφύλακας Λίταινας.

Κεραυνός Δρυμού (Ηλίας Γκαντούνας): Ρουμπιές, Ζιόρας, Αρσένης Δ., Κοντός, Κουτσιώρας (70’ Τζήκας), Ζιώγας (60’ Καλτέκης), Ζαρκαδής, Γκαντούνας Β., Γκαντούνας Γ., Δριστέλλας Τ. (80’ Πίγκας), Τζανέκας.

Προμηθέας Αε Λάρισας (Γιώργος Λούτσος): Λίταινας, Αλίου, Ψύρρας, Αθανασίου, Καραχάλιος, Δημεράς, Καργιώτης (50’ Μπορδόχας), Μαχούχας (72’ Μπουρντένης), Πατσιούρας Β., Σιδέρης, Κίτσας (62’ Τρίμμης).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπίμπη, Ζαχαρός, Τέγος Α.