Βαθμολογία

Τερεζόπουλος: «Μπορούσε να λήξει ισόπαλο το ματς»

Με άδεια χέρια αποχώρησε το Σάββατο (27/2) από την Τούμπα ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος έχασε με 2-0 από τον ΠΑΟΚ και δυσκόλεψε έτσι ακόμη περισσότερο το να μπει στα πλέι οφ.

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος στη συνέντευξη Τύπου παραδέχτηκε ότι επιθετικά η ομάδα του ήταν σε κακή μέρα, αλλά τόνισε πως το ματς θα έληγε ισόπαλο αν δεν είχε μπει το «τυχερό» γκολ του Πέλκα. Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω ότι μέχρι να δεχτούμε το γκολ δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερα προβλήματα, όταν όμως φάγαμε το τυχερό αυτό γκολ χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας. Επιθετικά δεν ήμασταν καλοί αλλά τον αγώνα τον ελέγχαμε και θα μπορούσε το ματς να είναι ισόπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την κατοχή αλλά δεν ήμασταν απειλητικοί, ήρθε μοιραία το 2ο γκολ του ΠΑΟΚ και εκεί τελείωσαν όλα. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον ΠΑΟΚ αν δεν είχαμε φάει το πρώτο γκολ το αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία».

Για το αν ο ΠΑΟΚ αμύνθηκε σωστά και αν φταίει και η πώληση του Γιάννου για το γεγονός ότι δεν σκόραρε: «Και τα δύο φταίνε. Φυσικά όταν μια ομάδα δεν δέχεται γκολ σίγουρα αμύνθηκε σωστά. Και η πώληση του Γιάννου επηρέασε αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε με τα υπόλοιπα παιδιά για το καλύτερο στη συνέχεια».

Για το αν η θέση του Αστέρα για τα πλέι οφ δεν είναι σίγουρη: «Είμαστε σε μία δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και είναι πολύ κρίσιμο το παιχνίδι της Δευτέρας με την ΑΕΚ. Θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε για να μπούμε στα πλέι οφ».