Βαθμολογία

Αποφασίζει για έναν ο Ελευθερόπουλος

Γνωστά είναι τα ονόματα που σημειώνει τον τελευταίο καιρό στο απουσιολόγιό του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και αυτό δεν άλλαξε ούτε στην προπόνηση της Πέμπτης (25/2).

Στην πρωινή προπόνηση, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής λειτουργίας, ο Μπαλάφας έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της, ενώ ο Μπατιόν συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα. Αποκατάσταση έκαναν οι Βεγώνης, Κόλα και Νάστος.

Οι προαναφερθέντες δεδομένα δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπως και ο τιμωρημένος Γιαννούλης. Η απουσία του τελευταίου, μάλιστα, βάζει και προβλήματα στον Ελευθερόπουλο, καθώς άλλο αριστερό μπακ δεν υπάρχει, ενώ λείπει και ο Νάστος. Σιόντης και Νέτο διεκδικούν θέση και στην περίπτωση που επιλεχτεί ο δεύτερος, θα παίξει δεξιά και αριστερά θα πάει ο Μαλόν. Όσο για τον Αμπντούν, αυτή τη φορά έχει περισσότερες προπονήσεις στα πόδια του και θα μπει εκτός απροόπτου στην αποστολή.

Τέλος, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα παρακολούθησε το σεμινάριο της εταιρίας Sportradar, σχετικά με την απειλή χειραγώγησης ποδοσφαιρικών αγώνων, στο πλαίσιο των προβλεπόμενων για την αδειοδότηση της Π.Α.Ε.

a-sports.gr