Βαθμολογία

Ήττα για την Εθνική Παίδων στο τελευταίο φιλικό

Με ήττα ολοκλήρωσε η Εθνική Παίδων την προετοιμασία της εν όψει του τουρνουά της elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στη Γαλλία από τις 29 Μαρτίου μέχρι τις 3 Απριλίου.

Η ομάδα του Βασίλη Γεωργόπουλου έχασε με 1-0 από την αντίστοιχη εθνική του Βελγίου σε αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (24/2) στο Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου.

Η σύνθεση της Ελλάδας ήταν η εξής: Σιαμπάνης (41΄ Τζελέπης), Τσιμπούκας (41΄ Λυρατζής), Τσιότρας (41΄ Λώλος), Ζερβόπουλος, Γιανναράκης (41΄ Μπούσης), Ξενιτίδης (41΄ Κατσούκης), Γλέζος (41΄ Ιγκμπινόμπα), Χατζηδίμπας, Ζουμπουλίδης (41΄ Βοΐλης), Κωστανάσιος (41΄ Δημητρόπουλος), Γαϊτανίδης (41΄ Ματσαδές).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για τα φιλικά με Ισπανία και Βέλγιο και τόνισε πως οι παίκτες του θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Τα φιλικά που δώσαμε το τελευταίο διάστημα με Ισπανία και Βέλγιο ήταν ιδιαίτερα βοηθητικά στην προετοιμασία μας ενόψει των αγώνων της elite round του EURO. Τα συμπεράσματα που βγάλαμε ήταν πολύτιμα. Είδαμε πολλούς παίκτες, οι οποίοι διεκδικούν ισάξια μια θέση στην αποστολή της Ελλάδας για το ευρωπαϊκό τουρνουά. Είμαι βέβαιος πως θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι και με το πάθος που χρειάζεται θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε την πρόκρισή μας στα τελικά της διοργάνωσης».