Βαθμολογία

Ο Στραματσιόνι ψηφίζει Πράνιτς

Έντονη δυσαρέσκεια υπάρχει από τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο πρόσωπο του Ντάνιελ Πράνιτς, κάτι που φάνηκε και στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (2-2), όπου ο Κροάτης άσος τα άκουγε σε κάθε κακή ενέργειά του. Ο Αντρέα Στραματσιόνι όμως φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη για τον 34χρονο, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Ο Ιταλός προπονητής τον υπολογίζει και μάλιστα φέρεται να έχει εισηγηθεί την παραμονή του και τη νέα χρονιά με τον Γιάννη Αλαφούζο να έχει δώσει με τη σειρά του το «οκ» για να ικανοποιηθεί το αίτημα του τεχνικού. Από την άλλη όμως ο Πράνιτς δεν φαίνεται να νιώθει καλά με τις αποδοκιμασίες που έχει να αντιμετωπίσει.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός θα αποφύγει να δώσει στον Μίκαελ Εσιέν το μεγάλο μπόνους που είχε προβλεφθεί στο συμβόλαιό του. Συγκεκριμένα ο Γκανέζος μέσος, που έχει συμφωνήσει για περίπου 700.000 ευρώ το χρόνο, θα έπαιρνε και 500.000 ευρώ αν συμπλήρωνε το 65% των επίσημων αγώνων του «τριφυλλιού».

Μέχρι στιγμής ο 34χρονος άσος έχει παίξει στα 13 από τα 34 παιχνίδια, έχοντας φτάσει στο 38,2%, επομένως ακόμα κι αν δώσει το «παρών» στα 7 ματς που απομένουν για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τα 6 για τα πλέι οφ, το ποσοστό του θα πάει στο 55,3% και δεν θα μπορέσει να «πιάσει» το μπόνους.