Βαθμολογία

Ματζουράκης: «Αρχίζουμε να συνηθίζουμε με δέκα»

Βαθμό στα Χανιά κι ενώ έπαιζε με δέκα πήρε ο Παναιτωλικός την Κυριακή (21/2) κόντρα στον Πλατανιά σε ματς που ο Κυριακίδης κράτησε όρθια την ομάδα του αρκετές φορές.

Έτσι ήταν λογικό στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Ματζουράκης να σταθεί στην απόδοσή του, ενώ αναφέρθηκε και στην αποβολή του Μουνιός χαρακτηρίζοντας «μπασκετικές» τις κάρτες που παίρνουν γενικά οι Αγρινιώτες.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ήταν ένα πλούσιο παιχνίδι με καλό ρυθμό, και πολλές φάσεις στις δύο εστίες. Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα και θέλω να συγχαρώ τον Γιώργο, έχει κάνει μια πολύ καλή ομάδα, έπαιξε πολύ καλά. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις. Είχαμε πολύ καλό τερματοφύλακα σήμερα, καλή ομάδα και καλό σχεδιασμό στο δεύτερο ημίχρονο, επιμένοντας να ζητήσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Ναι μεν ο Πλατανιάς είχε ευκαιρίες, αλλά έξω δεν πήγε καμία. Τις απέκρουσε ο τερματοφύλακας κι αυτό σημαίνει ικανότητα. Βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και με τον Κλέσιο και με τον Ρουσκουσέδα, ακόμη και με δέκα παίκτες. Αρχίζουμε και συνηθίζουμε με δέκα παίκτες. Γιατί, οι κάρτες οι δικές μας ήταν μπασκετικές».