Βαθμολογία

Ο αρχηγός δόξασε την Κρήνη!

Η Νίκη Κρήνης ήταν εκείνη που είχε την υπεροχή και τις φάσεις μέχρι να φτάσει στο μοναδικό γκολ που σημειώθηκε στο 82’, επί του Μαρίνου Αντύπα και ήταν αρκετό για να δώσει στην ομάδα των Φαρσάλων τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο 25’ καλό φάουλ εκτέλεσε ο Καραγιάννης η μπάλα λίγο άουτ. Στο 27’ ύστερα από ατομική ενέργεια που έκανε ο Γακόπουλος απέκρουσε ο Γκίτσας. Στο 50’ και 54’ δύο καλά σουτ του Καμπουρούδη πήγαν άουτ.

Στο 75’ μια πολύ καλή στιγμή για τη Κρήνη όταν ο Καραγιάννης εκτέλεσε το φάουλ, ο Μαργαριτόπουλος έκανε το σουτ και ο Γκίτσας έδιωξε με τις γροθιές. Στο 82’ εκτέλεσε πλάγιο ο Αγγελακόπουλος Β., πήρε τη μπάλα ο Μαργαριτόπουλος Γ. και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ο αρχηγός της ομάδας! Και στο 89’ μια πολύ καλή στιγμή για τη Κρήνη όταν ο Κεχαγιάς εκτέλεσε το φάουλ και η μπάλα πήγε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

*Η νίκη της ομάδας της Κρήνης αφιερώνεται στον παίκτη της Σάκη Γακόπουλο που τραυματίστηκε στο παιχνίδι και του εύχεται γρήγορη ανάρρωση.

Νίκη Κρήνης (Βασίλης Ζαφειρούλης): Παπαϊωάννου, Καραλευθέρης, Νταφόπουλος, Αγγελακόπουλος, Γακόπουλος (30’ λ.τ. Κεχαγιάς), Καραγιάννης, Γελαδάρης (55’ Πουλαράκης), Καμπουρούδης (70’ Καραγιάννης Β.), Μαργαριτόπουλος, Γκατζόγιας, Τσαρδάκας.

Μαρίνος Αντύπας (Βασίλης Παπαϊάννου): Γκίτσας, Βλάχος, Γκότσης, Βλασιάδης, Μπακόλας, Αλμπάνης, Καραγεωργίου, Δρογκούλας, Λιάμτσιος (46’ Γραβάνης), Παπαδόπουλος (80’ Μπόραντας), Αδαμόπουλος (55’ Κόσιβας).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουβατάς, Τζιόλας, Τζιμούρτος.