Βαθμολογία

Οι Χαλκιάδες ήταν οι μεγάλοι νικητές!

Οι Χαλκιάδες ήταν εκείνοι που πήραν μια μεγάλη νίκη επί της Ζωοδόχου Πηγής, πέτυχαν τρία γκολ και έχασαν και πέναλτι!

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο 5’ ο Νασιούλας ύστερα από σέντρα του Ψύρρα έκανε το 0-1 με κεφαλιά. Στο 10’ κέρδισε πέναλτι ο Κίτσας, εκτέλεσε ο Νασιούλας η μπάλα στο δοκάρι και άουτ. Στο 13’ ωραία μπαλιά του Νασιούλα στο Λαζαρίδη, αυτός έδωσε στον Νιαβή που με πλασέ έκανε το 0-2.

Στο 75’ ο Κίτσας έδωσε την μπάλα στον Μακρυγιάννη, αυτός έκανε τη σέντρα από δεξιά που βρήκε μόνο του τον Κονατσιώτη, ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία και έκανε το τελικό 0-3.

Δύο χαμένα τετ α τετ του Κίτσα, αφού απέκρουσε ο Τσιάρας και μία κεφαλιά του Νιαβή πήγε άουτ. Επίσης στο 85’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για τους Χαλκιάδες ο Κουτσόπουλος.

Ζωοδόχος Πηγή (Γιώργος Τσιάμπας): Τσιάρας, Κανατούλας, Ζιάρκας (5’ λ.τ. Χριστοδουλόπουλος), Αποστολίδης, Αγγελουσόπουλος Χ., Μαμπλέκος, Μελανός, Κόκκινος, Μπανιάς (20’ λ.τ. Τσιάμης), Δημουλάς, Αγγελουσόπουλος Β.

Μ.Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Αχιλλέας Τζιβόπουλος): Ραπτόπουλος, Τασιόπουλος Κ. (60’ Μακρυγιάννης), Κυριάκου (70’ Στεφανίδης), Τασιόπουλος Α., Κουτσόπουλος, Ψύρρας, Λαζαρίδης, Νιαβής, Νασιούλας, Κίτσας (65’ Κονατσιώτης), Μαμάτσας.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντοβασίλης, Κωτσόπουλος, Παππάς.