Βαθμολογία

Μυραϊκός για… μεγάλα πράγματα!

Ο Μυραϊκός πήρε μια σπουδαία νίκη μέσα στην πρωτοπόρο Ακαδημία Αχιλλέως με σκορ 1-4. Το παιχνίδι διεξήχθη στα Βρυσιά και οι παίκτες του Κώστα Σολωμού ήταν πραγματικά εντυπωσιακοί!

Της Βάσως Γκατζούλη

Η Ακαδημία βρέθηκε σε άσχημη μέρα, αφού έκανε το χειρότερό της παιχνίδι, έτσι ο Μυραϊκός με εκτελεστές τον Χουσενάι που πέτυχε δύο τέρματα και τον Ιορδανίδη, έδωσε μεγάλο εύρος στη νίκη της με την πρωτοπόρο Ακαδημία.

Ο Μυραϊκός μπήκε ορεξάτος στο ματς, έτσι έκανε τη συρτή πάσα ο Βέρας, πήρε ο Ιορδανίδης έκανε το σουτ, απέκρουσε αρχικά ασταθώς ο Ευθυμιάδης, το ριμπάουντ πήρε ο Χουσενάι και με πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 52’ την κούρσα έκανε ο Χουσενάι, την ασίστ έδωσε ο ίδιος στον Ιορδανίδη και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή το 0-2. Στο 60’ ο Ιορδανίδης άλλαξε με τον Χουσενάι και αυτός με πλασέ το 0-3. Στο 65΄αντέδρασε η Ακαδημία, όταν η ατομική προσπάθεια του Παπαγεωργίου που πέρασε την άμυνα και με το πλασέ έκανε το 1-3.

Στο 70’ ο ίδιος έκανε ένα πολύ καλό σουτ και η μπάλα πήγε ελάχιστα άουτ, στο 80’ ο Ιορδανίδης για τον Μυραϊκό κέρδισε πέναλτι, εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το τελικό 1-4. Και στο 85’ ο Ιορδανίδης θα μπορούσε να αυξήσει και άλλο το σκορ για τον Μυραϊκό, αφού βρέθηκε τετ α τετ, όμως το σουτ που έκανε πήγε άουτ.

Ακαδημία Αχιλλέως (Αριστείδης Παπαγεωργίου): Ευθυμιάδης, Πανάγος (40’ λ.τ. Μπασδάνης), Δημακόπουλος, Τριανταφύλλου (61’ Παπαγεωργίου), Καψιώχας, Ψαρογιώργος, Τσάτσος, Χρόνης (60’ Μουστάκας), Μισαϊλίδης, Τσιτσικλής.

Μυραϊκός (Κώστας Σολωμός): Καραφέριας, Βαλτινός (70’ λ.τ. Χασιώτης), Ζαχαρίας, Γκερλιώτης, Κουμαντζέλης, Μπαντούλης, Κυριακάκης, Χουσενάι, Νέστορας, Ιορδανίδης, Βέρρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Κυρίτσης, Τσατσαρώνης, Σκέτος.