Βαθμολογία

Πογιέτ: «Δεν ξέρω που θα είμαι του χρόνου»

Ανοιχτά άφησε όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του ο Γκουστάβο Πογιέτ. Ο Ουρουγουανός προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στο «SkySports» για τη συνεργασία του με την Ένωση και παραδέχθηκε πως θέλει να επιστρέψει στην Αγγλία, μην αποκλείοντας ωστόσο την περίπτωση να συνεχίσει στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων». «Κανείς δεν ξέρει που θα είμαι την επόμενη χρονιά», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι σ’ έναν σύλλογο που μου δίνει την ευκαιρία να κερδίζω πράγματα, αλλά η δέσμευση μου είναι για μικρό διάστημα. Το μέλλον μου είναι ανοικτό και κανείς δεν ξέρει που θα είμαι την επόμενη χρονιά. Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που σκέφτομαι και ίσως να με κάνουν να είμαι εδώ, αλλά την ίδια στιγμή, ο στόχος μου είναι να επιστρέψω στην Πρέμιερ Λιγκ, χωρίς αμφιβολία. Είμαι ρεαλιστής.

Ξέρω το ρίσκο των προπονητών. Το μόνο που μ’ έχει απογοητεύσει από τον εαυτό μου, από το διάστημα που ήμουν στην Σάντερλαντ, είναι πως τον δεύτερο χρόνο δεν έκανα την ομάδα να παίζει όπως ήθελα εγώ. Είχα ανάγκη να βγω έξω από την Αγγλία. Ήμουν συγκεντρωμένος στο τι συνέβαινε στην Αγγλία, για πολλά χρόνια. Ήθελα να ανοιχτή και να δω ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο και μια διαφορετική νοοτροπία, πιο ευρωπαϊκή και λιγότερο αγγλική. Μέχρι τώρα αυτό πάει καλά».