Βαθμολογία

Τα δεδομένα για τον Μανιά

Είναι από τους λίγους σταθερούς παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα τη φετινή σεζόν, η οποία συνολικά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μετριότατη βάσει όσων είχαμε συνηθίσει πέρυσι από τους Ηπειρώτες.

Ο λόγος για τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Μιχάλη Μανιά, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Επομένως, έχει ήδη τη δυνατότητα να κοιτάει... άλλες πολιτείες και να συνομιλεί με ομάδες.

Οι φήμες για τον 26χρονο δίνουν και παίρνουν από πέρυσι. Ποια είναι τα δεδομένα; Ότι ο παίκτης όντως υπέγραψε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, αλλά οι Πειραιώτες αποφάσισαν να τον αφήσουν τελικά στον ΠΑΣ Γιάννινα, να μην καταθέσουν το δελτίο του και να παραιτηθούν από κάθε τους δικαίωμα.

Από εκεί και πέρα, ο ποδοσφαιριστής δεν έχει δεχτεί κάποια κρούση για να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Γιαννιώτες, οι οποίοι θα περιμένουν αρχικά να δουν το θέμα της αδειοδότησης και στη συνέχεια να προχωρήσουν στον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

Πρόθεση του παίκτης, πάντως, είναι το εξωτερικό. Πρόταση δεν έχει στα χέρια του, αλλά ενδιαφέρον από Αμερική και Ρωσία υπάρχει. Αυτό που γνωρίζει, όμως, και ο ίδιος είναι ότι θα χρειαστεί να φτάσει σε διψήφιο αριθμό τερμάτων για να έρθει πιθανότατα και η πρόταση που περιμένει.

Τέλος, χωρίς προβλήματα διεξήχθη η προπόνηση της Πέμπτης (18/2) στον ΠΑΣ. Το πρόγραμμα που είχε προετοιμάσει ο Γιάννης Πετράκης περιλάμβανε ασκήσεις ταχύτητας, τελειώματα φάσεων καθώς επίσης και τακτικό δίτερμα.

a-sports.gr