Βαθμολογία

Μπουλούτ: «Νίκη με την ΑΕΚ για τον κόσμο μας»

Μία νέα χαρά στον κόσμο του Ηρακλή θέλει να δώσει ο Κερέμ Μπουλούτ, όπως μαρτυρά η συνέντευξη που έδωσε την Τρίτη (16/2). Ο 24χρονος μέσος αναφέρθηκε, επίσης, στη σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς και την επίμαχη φάση που ζήτησε πέναλτι.

«Είναι σίγουρα μια μεγάλη νίκη αφού πρόκειται για ένα ντέρμπι ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα είχε αρκετό καιρό να κερδίσει σ’ αυτό το γήπεδο, τα καταφέραμε εμείς και μια τέτοια νίκη, είναι πολύ σημαντική για τους οπαδούς μας.

Νομίζω ότι το κλειδί της νίκης ήταν η τακτική μας. Είχαμε ένα καλό πλάνο από τον προπονητή μας, το οποίο και εφαρμόσαμε ακριβώς, απέναντι σε μια ομάδα που ξέραμε πως παίζει και τελικά απέδωσε καρπούς, γεγονός που φάνηκε από τους τρεις βαθμούς που πήραμε», είπε αρχικά ο Μπουλούτ στην ΕΤ3.

Αναφορικά με τη φάση που ζήτησε πέναλτι σχολίασε: «Για μένα είναι 100% πέναλτι. Ήμουν έτοιμος να σκοράρω. Ο αντίπαλος ήρθε από πίσω και μ’ έριξε. Εντάξει ο διαιτητής δεν το έδωσε, αλλά η αλήθεια είναι ότι μέσα από τέτοιες φάσεις μπορεί να απογοητευτείς. Αυτή η απόφαση θα μπορούσε να κοστίσει τη νίκη που προσπαθήσαμε για να τα καταφέρουμε. Πάντως όχι μόνο για μένα, αλλά και για όποιον το είδε, είναι ένα καθαρό πέναλτι».

Σχετικά με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ δήλωσε: «Έχουμε ένα πολύ σοβαρό κίνητρο, γιατί στα παιχνίδια που προηγήθηκαν χάσαμε και σε ορισμένα από αυτά με βαρύ σκορ. Ελπίζω πως οι οπαδοί μας θα έρθουν στο γήπεδο και θα μας στηρίξουν. Εμείς θα παλέψουμε δυνατά για τη νίκη όπως κάναμε και στη Τούμπα. Θα είμαστε 100% και πνευματικά έτοιμοι για να κερδίσουμε και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».