Βαθμολογία

Έξι εβδομάδες νοκ άουτ ο Μπερμπάτοφ!

Επιβεβαιώθηκαν τα... άσχημα για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο Βούλγαρος άσος υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση β' βαθμού στην τετρακέφαλο, κάτι που θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για έξι εβδομάδες.

Μάλιστα, πήρε ήδη ειδική άδεια ώστε να βρεθεί στην πατρίδα του, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του. Πρόκειται σίγουρα για σημαντικό κλίμα εν όψει και του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (21/2, 19.30), αλλά και των πολλών προβλημάτων απουσιών που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, οι νέες εξετάσεις των Γκάρι Ροντρίγκες και Ζάιρο έδειξαν μεν βελτίωση, δεν μείωσαν δε τον χρόνο αποθεραπείας τους. Έτσι, ο Ροντρίγκες αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων σε τρεις εβδομάδες και ο Ζάιρο σε τέσσερις.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης έκανε θεραπεία στο γυμναστήριο, ο Παναγιώτης Γλύκος πρόγραμμα αποκατάστασης και μέρος της εκγύμνασης των τερματοφυλάκων και ο Νίκος Κοροβέσης ασκήσεις με μπάλα.

Παράλληλα, οι Γκόικο Τσίμιροτ, Μιγκέλ Βίτορ και Γιώργος Τζαβέλλας ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας έμεινε προληπτικά εκτός με ατομικό πρόγραμμα λόγω επιβάρυνσης.

Γενικότερα, το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις στην κυκλοφορία της μπάλας με πολλές γρήγορες πάσες και δουλειά στην τακτική με ασκήσεις και ολοκληρώθηκε με δίτερμα σε μικρό γήπεδο.

Στη Νέα Μεσημβρία βρέθηκε και ο Φρανκ Άρνεσεν προκειμένου να αποχαιρετήσει τους παίκτες και το τεχνικό τιμ και να τους ευχαριστήσει για τη μέχρι τώρα συνεργασία, ευχόμενος τα καλύτερα για τη συνέχεια.