Βαθμολογία

Λουτσέσκου: «Εμείς τις ευκαιρίες»

Χωρίς σκορ έληξε το παιχνίδι της Δευτέρας (15/2) στα Πηγάδια ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Αστέρα Τρίπολης. Πολλές φάσεις δεν υπήρχαν μπροστά από τις δύο εστίες, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν τις πιο κλασικές.

Αυτό είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος μίλησε με καλά λόγια για τους Αρκάδες και χαρακτήρισε επιτυχία την ισοπαλία. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Σήμερα η ισοπαλία είναι μια επιτυχία για εμάς. Κάθε ματς είναι διαφορετικό, δεν μπορούμε να λέμε τα ίδια. Παίζαμε κόντρα σε μία ομάδα που βγαίνει στην Ευρώπη. Ήταν ένα δύσκολο ματς, ο Αστέρας είναι ομάδα με πειθαρχία και υψηλή πίεση. Η Ξάνθη είχε τις δύο μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει, μία με τον Ορφανίδη και μία με τον Νιέτο. Ήταν μία ξεκάθαρη κόκκινη κάρτα σ' εκείνη τη φάση. Ο Σκούρτης σε μία άλλη φάση δεν έκανε την πάσα όταν έκλεψε για τον Ορφανίδη.

Ο Αστέρας έλεγξε το πρώτο μισάωρο, αλλά δε δημιούργησε φάσεις. Το λάθος μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν ότι δεν πιέσαμε ψηλά και δίναμε τη δυνατότητα στον Αστέρα να μας πιέσει και να μην απολαύσουμε το ματς. το δεύτερο ήταν διαφορετικό και ισορροπημένο. Όπως σας ειπα όμως εμείς είχαμε τις δύο ευκαιρίες».