Βαθμολογία

Θλάση ο Λόπεθ

Δεύτερος μυϊκός τραυματισμός μέσα σε λίγες μέρες για τη Βέροια. Την προηγούμενη εβδομάδα οι Ημαθιώτες έχασαν για 1,5 μήνα τον Κόλα και το... επόμενο θύμα ήταν ο Λόπεθ.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι του Σαββάτου (13/2) με τον Ατρόμητο και τη Δευτέρα (15/2) οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση β' βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για 4-5 εβδομάδες. Έτσι ο Καντιμοίρης θα υπερασπιστεί την εστία της «Βασίλισσας του Βορρά» και στα επόμενα παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είχε δώσει διήμερο ρεπό στους παίκτες του, οι οποίοι θα επιστρέψουν σε ρυθμούς προπονήσεων από την Τρίτη (16/2) και θα ξεκινήσει έτσι η προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Η προπόνηση της Τρίτης αναμένεται με ενδιαφέρον για να φανεί η κατάσταση στην οποία βρίσκονται Καϊκούτ και Αμπντούν. Αμφότεροι αναμένεται μπουν εντός της εβδομάδας μαζί με τους υπόλοιπους και αυτό δεν αποκλείεται να γίνει από την Τρίτη. Έτσι υπολογίζονται κανονικά για την αναμέτρηση με τους Νεοσμυρνιώτες.

a-sports.gr