Βαθμολογία

Έκθεση για τιμωρία του Καλογερόπουλου

Χαμηλή βαθμολογία στον διαιτητή του ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Χαράλαμπο Καλογερόπουλο, αλλά και στον β' βοηθό του, Αλέξανδρο Γρεβένη, έβαλε ο παρατηρητής διαιτησίας, Δημήτρης Κύρκος.

Στην έκθεση που έστειλε στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, και αφού έκανε χρήση βίντεο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει βάλει χαμηλό βαθμό στον διεθνή ρέφερι για τις υποδείξεις του στο ντέρμπι του προηγούμενου Σαββάτου, χωρίς ωστόσο να διαρρεύσει ποια λάθη του καταλογίζει ενώ δεν έχει γίνει γνωστό και το χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός ορισμών.

Όσον αφορά τον β' βοηθό του αγώνα Αλέξανδρο Γρεβένη, ο παρατηρητής διαιτησίας του χρεώνει την αποβολή του Μποτία στο μαρκάρισμα στον Αραβίδη στο 47ο λεπτό. Στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα άλλωστε, ο διεθνής ρέφερι υποστήριξε ότι είχε και την σύμφωνη γνώμη του βοηθού του για το φάουλ και την κόκκινη κάρτα στον αμυντικό του Ολυμπιακού.

Προκαλεί πάντως απορία το γεγονός πως ο παρατηρητής διαιτησίας, Δημήτρης Κύρκος, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, είπε στα αποδυτήρια στους διαιτητές: "Οι αποφάσεις σας ήταν σωστές", αναφερόμενος στο πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ και στις αποβολές των Μποτία και Μιλοβόγεβιτς.