Βαθμολογία

Μάντζιος: «Δεχθήκαμε γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα»

Δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που ήρθε η ήττα από τον Παναιτωλικό ο Άκης Μάντζιος. Ο προπονητής του Λεβαδειακού στάθηκε στο πρώτο γκολ, το οποίο θεωρεί ότι ήρθε κόντρα στη ροή του αγώνα και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια. Όσον αφορά το αν έχει παράπονα από τη διαιτησία, ξεκαθάρισε ότι δεν του αρέσει να μιλάει για το συγκεκριμένο θέμα. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς: «Έγινε ένα παιχνίδι σφιχτό χωρίς πάρα πολλές φάσεις. Οι ευκαιρίες που δεχθήκαμε ήταν μόνο από στημένα. Δεν είχαμε κάποιες άλλες φάσεις. Από εκεί και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί, κρατήσαμε πιο πολύ μπάλα και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού δεχθήκαμε ένα γκολ και σίγουρα τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τον Παναιτωλικό που άφησε χώρο και έπαιξε κόντρα στην οποία είναι επικίνδυνος γιατί έχει πολύ γρήγορους ποδοσφαιριστές. Κάναμε την προσπάθειά μας. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ για να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που κάνανε μια καλή και σοβαρή προσπάθεια. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί έχουμε δύο παιχνίδια μέσα σε τέσσερις μέρες, Τετάρτη – Σάββατο».

Για τη διαιτησία: «Από μένα δεν θα ακούσετε ποτέ για τη διαιτησία. Δεν είμαι αρμόδιος. Ότι θέλετε να ρωτήσετε μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι. Για τη διαιτησία υπάρχουν άλλοι άνθρωποι».