Βαθμολογία

Απέδρασαν στο 92’ τα Πλατανούλια!

Ένα όμορφο και δυνατό παιχνίδι διεξήχθη στην Ανθούπολη για τον 2ο όμιλος της Γ’ ΕΠΣΛ ανάμεσα στην Λάρισα 88’ και τον Ηρακλή Πλατανουλίων.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η φιλοξενούμενη ομάδα αν και δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα κατάφερε να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς με γκολ στο 92’. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και στο πρώτο 45λεπτο έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ! Τα Πλατανούλια είχαν όμως δοκάρι στο 45’.

Στην επανάληψη το παιχνίδι συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, με τους παίκτες του Γιάννη Νινίκα να καταφέρνουν έστω και στις καθυστερήσεις να παίρνουν μια μεγάλη νίκη.  

Στο 20’ ο Σδράλης Β. από κοντά έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τη Λάρισα 88’ αλλά το σουτ που έκανε από κοντά πέρασε πάνω από την εστία. Στο 40’ ο Λέτσιος έκανε το σουτ, έδιωξε ο τερματοφύλακας την τελευταία στιγμή.

Στο 44’ ο Μακρής από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ και στο 45’ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ, αλλά το σουτ του Λάζου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι! Τρεις καλές στιγμές για τη Λάρισα 88’ στην επανάληψη, αλλά τα Πλατανούλια μίλησαν στον τέλος, που είχαν νωρίτερα άλλες δύο καλές στιγμές. Στο 92’ κόρνερ ο Τσοπάνογλου, κεφαλιά ο Άλμπαν και το 0-1.

Λάρισα 88’ (Γιώργος Κόντης): Τούρλας, Κων/νου Β., Ψωμιάδης (46’ Ναστούδης), Καψάλης, Σδράλης Β., Μπέρμπερης (65’ Κων/νου Γ.), Αδαμούλης, Τζαφάλιας, Ζάχος, Μακρής, Λέτσιος (75’ Κόντης).

Ηρακλής Πλατανουλίων (Γιάννης Νινίκας): Πασάλογλου Α., Λάζος Ι., Παπαλέξης, Κωστίμπας, Καρκαντζιάς, Τσάτσος (60’ Λάζος Α.), Λάζος Β. (70’ Γκερίνι), Τσοπάνογλου, Άλμπαν, Καφαντάρης, Ζαμπόγιας.

Διαιτητική τριπλέτα: Διαμάντης, Τσακνάκη, Μπακαλμπάσης.