Βαθμολογία

Στο 92’ έ(χ)ασε τη νίκη η Αμυγδαλή!

Το ντέρμπι του 1ου ομίλου της Γ΄ΕΠΣΛ ανάμεσα στην Δόξα Αμυγδαλής και τον Λαρισαϊκό κρίθηκε στο φινάλε με τους φιλοξενούμενους να στέκονται τυχεροί αφού απέσπασαν τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

Της Βάσως Γκατζούλη

Ένα πολύ ενδιαφέρον και συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στην φιλόξενη Αμυγδαλή, όπου οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη εικόνα από την αρχή του παιχνιδιού στα μεγαλύτερα διαστήματα του αγώνα.

Πέτυχαν δύο γκολ, είχαν φάσεις και πραγματικά μέχρι και το 92’ κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους όπου και ήταν και η τελευταία φάση και εκεί ο Λαρισαϊκός στάθηκε τυχερός και απέσπασε το βαθμό.

Στο 15’ ωραία συνδυάστηκαν ο Τζαβέλας με τον Ανδρέου, με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και να αποκρούει ο Γκάτας. Στο 20’ ο Φλαμούρ εκτέλεσε το κόρνερ, την κεφαλιά πήρε ο Γαλάνης Δ. και έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία.

Στο 35’ ο Λαρισαϊκός είχε μια πολύ καλή στιγμή όταν ο Μπλάνας μπήκε στην περιοχή, ο Γκόλαντας πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 39’ ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπλάνα, η μπάλα πήγε στα δίχτυα και έγινε το 0-1. Στο 42’ ο Φλαμούρ πέρασε την άμυνα, έδωσε στον Τζαβέλα και αυτός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 50’ ο Φλαμούρ έκανε το ένα – δύο με τον Κερμελιώτη με τον τελευταίο να πιάνει ένα καλό σουτ και να στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 56’ ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα σύριζα άουτ, στο 62’ ο Φλαμούρ εκτέλεσε το κόρνερ, το σουτ έκανε ο Φιλιππίδης (ήταν η πρώτη του συμμετοχή), μέσα από την μικρή περιοχή και έκανε το 2-1. Στο 82’ πολύ καλό σουτ του Γκόλαντα Π. εξαιρετική απόκρουση από τον Γαλάνη Β. Και το 92’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπλάνα και η μπάλα στα δίχτυα και το τελικό 2-2.

*Κορυφαίος για την Αμυγδαλή ήταν ο Θανάσης Τζαβέλας ο οποίος είναι 17 ετών, ήρθε μεταγραφή από το Καλαμάκι από την αρχή της χρονιάς, στην προηγούμενή του ομάδα είχε δύο γεμάτες χρονιές και είναι ένας παίκτης με πολύ ταλέντο και το ανέδειξε στο ματς με τον Λαρισαϊκό.

Δόξα Αμυγδαλής (Γιάννης Παπαναστασίου): Γαλάνης Β., Ανδρέου, Τσικούρας (81’ Κολοβός), Μπραχιλίκα, Χατζησάββας, Στεφανούλης, Κερμελιώτης, Φλαμούρ, Τζαβέλας, Γαλάνης Δ. (57’ Καματέρης), Φιλιππίδης (67’ Μπαλοδήμος).

Λαρισαϊκός (Θανάσης Κολονιώτης): Γκάτας, Παναγιωτίδης, Μικερτζής, Αρβανίτης, Τατίας, Τσιτσιλής, Κωνσταντάς (30’ λ.τ. Γκόλαντας Θ.), Μπλάνας, Τζέτζικας (59’ Βαϊράμης), Γκόλαντας Π., Δημόπουλος (55’ Τσιμπουκλής).

Διαιτητική τριπλέτα: Γκόγκος, Θύμιου, Ντελέζος Θ.