Βαθμολογία

Μπρίτο: «Έχουμε μεγάλες δυνατότητες»

Το δικό του γκολ ήταν αυτό που έβαλε τέλος σε ένα νικηφόρο σερί εννιά αγώνων με την ΑΕΚ και παράλληλα χάρισε στον Ατρόμητο την Κυριακή (7/2) τους τρεις βαθμούς.

Ο Εντουάρντο Μπρίτο έτσι αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της 21ης αγωνιστικής και την Πέμπτη (11/2) πήρε το βραβείο του από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή των Περιστεριωτών Γιώργο Ρυμική.

Στη συνέχεια δήλωσε: «Χαίρομαι για την βράβευση αυτή και ευχαριστώ τους φιλάθλους που με ψήφισαν, χαίρομαι γιατί όταν κερδίζει η ομάδα μου εγώ θέλω να είμαι εδώ! Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο γιατί η ΑΕΚ είχε ένα καλό σερί με νίκες αλλά εμείς παίζοντας με δύναμη και πίστη καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Αυτό που έχουμε κάνει τον τελευταίο καιρό δείχνει ότι μπορούμε και έχουμε μεγάλες δυνατότητες. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους φιλάθλους μας που μετά από οκτώ χρόνια στην ομάδα φωνάζουν ακόμη το όνομα μου» τόνισε κατά την παραλαβή του βραβείου ο Εδουάρδο Μπρίτο.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Ρυμίκης είπε: «Θέλω να ευχηθώ στον Εδουάρδο και άλλες τέτοιες επιτυχίες στο μέλλον. Οι τελευταίες επιτυχίες είναι σημαντικές στην επανεκκίνηση που πραγματοποιεί ο Ατρόμητος. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που κάνω την απονομή του βραβείου στον Μπρίτο και νιώθω πολύ μεγάλη συγκίνηση γιατί σε αυτό εδώ το σημείο (Ατρόμητος Café) πριν από τριάντα χρόνια ήταν τα αποδυτήρια μας».