Βαθμολογία

Ουζουνίδης: «Προκρίθηκε ο πιο τυχερός»

Έψαχνε μία ακόμη υπέρβαση στην Τούμπα και τελικά δεν τα κατάφερε. Ο λόγος για τον Πανιώνιο, ο οποίος με το 0-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τον θεσμό του Κυπέλλου.

Δεδομένου ότι αυτό έγινε με δύο ισοπαλίες ο Μαρίνος Ουζουνίδης στις δηλώσεις του στάθηκε στον παράγοντα της τύχης, η οποία έκρινε την πρόκριση σε μεγάλο βαθμό. Αναλυτικά:

«Νομίζω πως από την στιγμή που έγινε η κλήρωση ήταν ένα ανταγωνιστικό ζευγάρι. Πέρασε ο πιο τυχερός και όχι ο καλύτερος. Από ένα γκολ που κόντραρε στην πλάτη δικού μας παίκτη γιατί στο θεσμό αυτό μετράει το εκτός έδρας γκολ. Εμείς προσπαθήσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ γιατί και να τρώγαμε δεν θα άλλαζαν πολλά. Στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα και εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ».

Για το χειροκρότημα της Τούμπας: «Και η πορεία στο πρωτάθλημα έδωσε αυτό το χειροκρότημα αλλά όπως είπα και στα παιδιά για να πάρεις αποτέλεσμα σε τέτοιες έδρες πρέπει να έχεις θράσος. Αν μπεις φοβισμένος δεν πρόκειται να κερδίσεις».

Για το αν ο ΠΑΟΚ ήταν εύκολος αντίπαλος για τον Πανιώνιο: «Περίμενα καλύτερο τον ΠΑΟΚ αλλά και εμείς ήμασταν καλοί. Τον ΠΑΟΚ τον γνωρίζει καλύτερα ο προπονητής του και τα προβλήματα που έχει. Στο πρώτο ημίχρονο μας βοήθησε ο σχηματισμός του ΠΑΟΚ και δεν απειληθήκαμε. Στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε το παιχνίδι».

Για το αν υπάρχει φαβορί για τον θεσμό του Κυπέλλου: «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν διπλά παιχνίδια».