Βαθμολογία

Δέλλας: «Ο κόσμος έδωσε ώθηση στα παιδιά...»

Σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο Ατρόμητος με το 1-0 επί του Παναθηναϊκού και ο Τραϊανός Δέλλας φρόντισε να απονείμει τα εύσημα στους παίκτες του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Παράλληλα, ο προπονητής των Περιστεριωτών συνεχάρη και τους οπαδούς των «κυανόλευκων» για τη συμπαράστασή τους, ενώ δεν θέλησε να πει μεγάλα λόγια εν όψει της συνέχειας της διοργάνωσης.

«Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δεν είναι καθόλου εύκολο σε διπλά παιχνίδια να προκρίνεσαι με τον Παναθηναϊκό. Το 0-0 ήταν ύπουλο σκορ και αποδείχθηκε σήμερα σε ένα κλειστό παιχνίδι, ήταν φανερό πως το πρώτο μας μέλημα ήταν να μην δεχθούμε γκολ. Ειδικά εμείς που θα θέλαμε μετά 2. Εμείς πετύχαμε πρώτοι το γκολ και στην συνέχεια δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα.

Ο στόχος ήταν πολύ μεγάλος και για αυτό πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Δούλεψαν πολύ στο γήπεδο και άξια πέρασαν. Ο κόσμος έδωσε ώθηση στα παιδιά. Πρώτη φορά το αισθάνθηκα έτσι το γήπεδο και το ίδιο θέλω να δω και το Σάββατο, όπου ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Ο Ατρόμητος έχει βρεθεί σε τελικούς τα τελευταία χρόνια. Ας περιμένουμε την κλήρωση και θα δούμε. Αυτό το παιχνίδι για εμένα έχει περάσει, κοιτάω το ματς του επόμενου Σαββάτου», ανέφερε αρχικά ο «Κολοσσός».

Ενώ για το αν η πρόκριση βοηθά στην ψυχολογία των παικτών, επισήμανε: «Σίγουρα βοηθάει. Είτε στις νίκες είτε στις ήττες πρέπει να έχουμε τον έλεγχο των συναισθημάτων για να μπορούμε να δουλεύουμε. Με μία νίκη δεν μπορείς να πετάς στα σύννεφα ή με μία ήττα να χάνεσαι για πολύ καιρό. Τα παιδιά δουλεύουν πάρα πολύ.

Θέλω να σταθώ στα παιδιά που δεν παίζουν. Αυτά τα παιδιά κρατούν την καλή αύρα στα αποδυτήρια με τη συμπεριφορά τους και με εμένα εδώ θα τους δοθούν οι ευκαιρίες να παίξουν».