Βαθμολογία

Σπανός: «Ο Δέλλας έχει αρχίσει να δίνει ταυτότητα στην ομάδα»

Ο Ατρόμητος πέρασε στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Γιώργος Σπανός έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά τη νίκη με 1-0 επί του Παναθηναϊκού. Ο πρόεδρος των «κυανόλευκων», λοιπόν, ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρησης ότι ο θεσμός ενδιαφέρει πάρα πολύ την ομάδα του, ενώ απένειμε τα εύσημα στον Τραϊανό Δέλλα, λέγοντας ότι ο «Κολοσσός» βάζει σιγά σιγά τη σφραγίδα του στους Περιστεριώτες.

Αναλυτικά, ο Σπανός δήλωσε: «Ήταν βασικός στόχος για εμάς το Κύπελλο. Την κατάλληλη στιγμή, όμως, η ομάδα δείχνει το χαρακτήρα και το μέταλλο που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Σε ένα παιχνίδι με πολλή τακτική ελέγξαμε τον ρυθμό και δεν απειληθήκαμε. Συγχαρητήρια στον προπονητή, τους παίκτες και στον κόσμο μας. Σήμερα δείξαμε πολιτισμό και το επίπεδό μας, δεν έπεσε ούτε χαρτάκι στο γήπεδο.

Ήταν θέμα ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης. Το δυνατό μας σημείο είναι να μην τρώμε γκολ και μετά μπροστά έχουμε τους παίκτες για να βάλουμε το γκολ. Ο Παναθηναϊκός δεν μας έκανε ούτε μια ευκαιρία.

Είναι σημαντική η πρόκριση, θα δούμε και την κλήρωση. Δεν τα παρατάμε ούτε στο πρωτάθλημα, έχουμε δέκα αγωνιστικές και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε πετύχει. Η επιτυχία από την αποτυχία στο ποδόσφαιρο κρέμεται σε μια κλωστή. Πριν 15 μέρες στην ήττα από τον ΠΑΣ θυμάστε την ατμόσφαιρα που υπήρχε εδώ. Σήμερα ξαναγύρισε η χαρά και το χαμόγελο.

Και οι νέοι παίκτες έχουν βοηθήσει και ο προπονητής είχε τον χρόνο που χρειάζεται. Ο Δέλλας έχει αρχίσει να δίνει ταυτότητα στην ομάδα. Και πολύ βασικό, όπως είπα και πριν, είναι η ψυχολογία. Δεν μπορούσαν οι παίκτες που μας έβγαζαν Ευρώπη τα προηγούμενα χρόνια φέτος να θεωρούνταν άχρηστοι. Γύρισε το κλίμα, είμαστε δυνατοί και προχωράμε».