Βαθμολογία

Πάνοπλος στην Τούμπα για την πρόκριση

Στόχος δεν είναι άλλος από το να κάνει μία ακόμη έκπληξη φέτος και να υποχρεώσει τους πάντες να υποκλιθούν στην τεράστια προσπάθεια που πραγματοποιεί, όπως έγινε και μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού.

Ο Πανιώνιος την Πέμπτη (11/2) παίζει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ γνωρίζοντας ότι μετά το 1-1 της Νέας Σμύρνης θα πρέπει να κάνει άλλη μία υπέρβαση προκειμένου να βρεθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η προετοιμασία για τον συγκεκριμένο αγώνα ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (10/2) και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή, η οποία ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη.

Το ευχάριστο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι πως θα έχει στη διάθεσή του τους πάντες. Αυτό σημαίνει πως επιστρέφει ο Ρισβάνης που εξέτισε την ποινή του. Έτσι θα βρεθεί δίπλα στον Οικονόμου και ο Κόρμπος θα πάει στη θέση του, δηλαδή στο πλάι του Σιώπη. Δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει αλλαγές ο Εβρίτης τεχνικός που φαίνεται να το σκέφτεται μόνο για το αν θα βάλει άλλον έναν παίκτη που δεν ξεκίνησε κόντρα στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι: Παπαδόπουλος, Διούδης, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Κόρμπος, Τζανδάρης, Σιώπης, Πινιώτης, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Μήτκας, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βλάχος, Μπαργκάν, Χαλκιαδάκης, Πατσατζόγλου.

a-sports.gr