Βαθμολογία

Νέα συμβόλαια σε τρεις στην Κέρκυρα

Στην επέκταση τριών συμβολαίων προχώρησε η Κέρκυρα, η οποία την Τετάρτη (10/2) ανακοίνωσε πως οι Καραγιαννίδης, Βλάχος και Μακρίδης θα βρίσκονται στο νησί και τα επόμενα χρόνια. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την ανανέωση των συμβολαίων συνεργασίας των παρακάτω ποδοσφαιριστών:

1. Παναγιώτης Βλάχος, έως 30.6.2017

2. Στέλιος Μακρίδης, έως 30.6.2018

3. Τέλης Καραγιαννίδης, έως 30.6.2017».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καραγιαννίδης είναι ένας από τους άτυχους για τους Επτανήσιους αυτή τη σεζόν, καθώς υπενθυμίζεται πως έσπασε το χέρι του στις αρχές Ιανουαρίου. Ωστόσο, υπάρχει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, η οποία φάνηκε κι εμπράκτως.

Όσο για τους άλλους δύο, ο Μακρίδης είναι ένας παίκτης τον οποίο πιστεύουν αρκετά στο νησί. Μπορεί το καλοκαίρι να είχε τάσεις φυγής, αλλά από τη στιγμή που έμεινε, έδειξε ότι έχει την ικανότητα να προσφέρει και μάλιστα έχει χρησιμοποιηθεί σε αρκετές θέσεις. Οι επιλογές στα άκρα πλέον είναι αρκετές, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Κέρκυρα να του δώσει νέο συμβόλαιο.

Ακόμη, ο Βλάχος επί της ουσίας είναι η εναλλακτική λύση του Γκόμες. Φέτος έχει πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ στο Κύπελλο σκόραρε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Να σημειωθεί ότι με αυτό τον τρόπο οι Φαίακες επιβεβαιώνουν πως έχουν ως συνήθεια να κλείνουν από νωρίς θέματα ανανεώσεων. Υπενθυμίζεται ότι κάτι ανάλογο είχαν κάνει και πέρυσι, όταν το ρόστερ για την επόμενη χρονιά σε σημαντικό βαθμό είχε διαμορφωθεί πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

Τέλος, τέταρτος αρχηγός ορίστηκε ο Ιωάννου. Παράλληλα, μέσω αυτής της ανακοίνωσης έγινε γνωστό πως μένει και ο Καρντόσο. Όπως είχαμε ενημερώσει, άλλωστε, αν δεν έβρισκε ομάδα, ο Αργεντινός θα παρέμενε έστω κι αν δεν είναι στις πρώτες επιλογές του τεχνικού τιμ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Αλέκος Βοσνιάδης όρισε 4ο Αρχηγό της ομάδας τον Γιάννη Ιωάννου, μετά τους Βενέτη, Γκόμες, Καρντόσο».