Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Δερμιτζάκη ο ΟΦΗ

Την εστία του ΟΦΗ θα υπερασπίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν ο Γιάννης Δερμιτζάκης, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη (10/2). Ο 24χρονος τερματοφύλακας αποχώρησε από τον Εργοτέλη μετά την αποβολή από το πρωτάθλημα και προσπάθησε -ανεπιτυχώς- να δοκιμάσει την τύχη του στον Πλατανιά, προτού δώσει τα χέρια με τους διοικούντες τον Όμιλο. Ο Δερμιτζάκης έγινε ο 5ος παίκτης των «κιτρινόμαυρων» που μετακομίζει στον ΟΦΗ, ύστερα από τους Φουκαράκη, Μπουρσέλη, Καλέ και Πίτσο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σε μια μεταγραφή με προοπτική για το παρόν και το μέλλον προχώρησε ο ΟΦΗ, ο οποίος απέκτησε τον 24χρονο Ηρακλειώτη τερματοφύλακα Γιάννη Δερμιτζάκη (γενν. 5/11/1992).

Ο Δερμιτζάκης έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη και ο ΟΦΗ κινήθηκε για την απόκτηση του υψηλόσωμου (1μ93) τερματοφύλακα, ο οποίος την Τετάρτη (10/2) το πρωί υπέγραψε τη συμφωνία του με τον ΟΦΗ και ξεκινάει αμέσως προπονήσεις με την κρητική ομάδα.

«Χαίρομαι πραγματικά που θα αγωνιστώ στον ΟΦΗ. Παρακολουθώ από κοντά την προσπάθεια της ομάδας και θέλω και εγώ να βοηθήσω ώστε ο ΟΦΗ να ξεφύγει από τη Γ’ Εθνική. Θα δώσω το 100% ώστε ο ΟΦΗ να μπορέσει να επιστρέψει εκεί που ανήκει στη Σούπερ Λίγκα. Σε αυτήν την κατηγορία την οποία γνώρισα και εγώ μέσω του Εργοτέλη, θέλω να επιστρέψω και προσωπικά. Αυτός είναι ο προσωπικός μου στόχος και πιστεύω ότι συμβαδίζει με το όραμα της ομάδας.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Θα βρεθώ σε ένα γνώριμο για μένα περιβάλλον, καθώς στον ΟΦΗ θα βρω παλιούς μου συμπαίκτες στον Εργοτέλη, αλλά και παιδιά τα οποία γνωρίζω προσωπικά. Είμαι πολύ χαρούμενος και ορεξάτος να προσφέρω στον ΟΦΗ και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά», ανέφερε μετά την υπογραφή της συμφωνίας.

Ποιος είναι

Ο Γιάννης Δερμιτζάκης γεννήθηκε στις 5/11/1992 στο Ηράκλειο. Αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και έχει ύψος 1,93μ.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στο Μαραθώνα Καλεσών. Αργότερα αγωνίστηκε στο Περιφερειακό με τον Γιούχτα. Ακολούθησε η Κ20 του Εργοτέλη και αργότερα (2011) η υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου. Με τον Εργοτέλη συμμετείχε τόσο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας όσο και της Β’ Εθνικής».