Βαθμολογία

Zαμάνης: «Θα δώσουμε τον αγώνα μας και ό,τι βγει...»

Ο Πανιώνιος θα αναμετρηθεί την Πέμπτη (11/2) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα προσδοκώντας να περάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Νίκος Ζαμάνης τόνισε ότι οι Νεοσμυρνιώτες θα κάνουν το παιχνίδι τους, διεκδικώντας τις πιθανότητες που τους αναλογούν μετά το 1-1 του πρώτου ματς.

Μιλώντας, λοιπόν, στον «Arena Fm», ο διευθυντής ποδοσφαίρου των «κυανέρυθρων» δήλωσε την Τρίτη (9/2): «Δεν αποκλείεται τίποτα, όλα θα κριθούν μέσα στο γήπεδο. Θα δώσουμε τον αγώνα μας και ό,τι βγει.

Εντάξει, ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ, ερχόμαστε Θεσσαλονίκη, σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Μας ενδιαφέρει το κύπελλο, ό,τι βρίσκεται μπροστά μας το αντιμετωπίζουμε. Η ομάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα και έρχεται κομπλέ, επιστρέφει ο Ρισβάνης και θα παίξουμε όπως παίξαμε και με τον Παναιτωλικό».

Από εκεί και πέρα, είπε:

Για την πιθανή έξοδο στην Ευρώπη: «Θα πορευτούμε με αυτό το μοντέλο και τον επόμενο χρόνο. Δουλέψαμε πολύ και υπάρχει ένα “παράθυρο” με το οποίο μπορούμε να βγούμε και Ευρώπη. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, αυτό θα είναι καλό και για την ομάδα αλλά για τους παίκτες».

Για τη φυγή των Μπουμάλ και Χατζηισαΐα: «Η ομάδα είναι ομάδα και νομίζω ότι μέχρι τώρα δεν φαίνεται η απουσία τους. Τα κενά καλύπτονται από τους άλλους ποδοσφαιριστές μας».

Για το αν υπάρχει ανανέωση συνεργασίας με τον Μαρίνο Ουζουνίδη: «Μιλάμε και είμαστε πολύ κοντά, πιστεύω ότι ο κόουτς μπορεί να κάτσει ακόμα ένα χρόνο στον Πανιώνιο, θα είναι καλό και για αυτόν και για μας».

Για το αν ο Πανιώνιος συνεργάζεται με τον Ολυμπιακό: «Δεν υπάρχει αυτό, ο Πανιώνιος συνεργάζεται με όλες τις ομάδες. Αν ήταν έτσι, δεν θα δίναμε τον Χατζηισαΐα στον ΠΑΟΚ, ούτε τον Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό».