Βαθμολογία

Λουτσέσκου: «Άξιζαν οι παίκτες μου τη νίκη»

Πολύ μεστή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ξάνθη στη Λεωφόρο και έτσι πέρασε με 1-0 από την έδρα του Παναθηναϊκού το βράδυ του Σαββάτου. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος με αυτό το αποτέλεσμα και με την εικόνα της ομάδας του, η οποία δίκαια νίκησε όπως τόνισε. Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη στο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Μια νίκη που την πήραμε χάρη στην πολύ καλή δουλειά των παικτών μου. Ξεκινήσαμε καλά, στα πρώτα τριάντα λεπτά είχαμε πολύ καλή κατοχή. Αντιδρούσαμε καλά μόλις χάναμε την μπάλα. Δεν επιτρέψαμε στον Παναθηναϊκό και είχαμε την φάση με τον Νιέτο. Μετά το 30' χάσαμε τον έλεγχο και δώσαμε στον Παναθηναϊκό την δυνατότητα να μας πιέσει. Αμυνθήκαμε πολύ καλά.

Στο δεύτερο μέρος ήταν όπως στο πρώτο, ελέγξαμε το παιχνίδι, αποφύγαμε την πίεση του Παναθηναϊκού και χωρίς και πάλι να υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στην περιοχή μας εκτός από την πίεση. Καταφέραμε να σκοράρουμε και να διαχειριστούμε το παιχνίδι όταν έπρεπε. Στο τέλος ήρθε αυτή η νίκη που άξιζαν οι παίκτες μας».

Αισθάνεστε τυχερός που δεν έδωσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπαξεβανίδη ενώ αποβλήθηκε ο Ζέκα; «Δεν ξέρω αν είναι έτσι. Κάποιες φορές μας δίνουν κίτρινες χωρίς λόγο. Δεν ξέρω αν ήταν κίτρινη στον Μπαξεβανίδη, δεν ξέρω αν υπήρχε πέναλτι όταν ο Νιέτο μπήκε στην περιοχή. Ήταν ξεκάθαρα κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Παναθηναϊκού. Κρατήσαμε καλά την μπάλα και είναι πιθανόν για μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός που έχει και παράδοση να προκάλεσε αναστάτωση ότι μια μικρή ομάδα τον έπαιξε στα ίσια».