Βαθμολογία

Στραματσιόνι: «Ο διαιτητής έκρινε την εικόνα της αναμέτρησης»

Την ήττα από την Ξάνθη γνώρισε το βράδυ του Σαββάτου (6/2) στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός, ο οποίος για τέταρτο σερί παιχνίδι εντός έδρας δεν κατάφερε να σκοράρει.

Σημαντική για την εξέλιξη του αγώνα ήταν η αποβολή του Ζέκα και ο Αντρέα Στραματσιόνι στάθηκε σε αυτή τονίζοντας ότι ο Μάνταλος έκανε λάθη. Παράλληλα υπογράμμισε πόσο κόστισε η απουσία του συγκεκριμένου παίκτη στη συνέχεια.

Για το πως αισθάνεται που ήρθε αντιμέτωπος με την ελληνική διαιτητική πραγματικότητα: «Όταν αποφάσισα να έρθω, εμπιστεύτηκα τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο, τον Παναθηναϊκό. Ο διαιτητής έκανε δύο μεγάλα λάθη. Το μεγαλύτερο είναι στο πρώτο μέρος. Αυτό του είπα. Ότι εγώ κάνω λάθη, οι παίκτες κάνουν λάθη, οπότε ας δεχθούμε πως κάνουν και οι διαιτητές. Ότι αυτά που έγιναν είναι λάθη. Δεν ήμασταν σε κατάσταση να αλλάξουμε το παιχνίδι και πιστεύω πως σήμερα ο διαιτητής έκρινε την εικόνα της αναμέτρησης. Ο διαιτητής μου είπε ότι ο Ζέκα κλώτσησε τον αντίπαλο του, δεν είναι αλήθεια αυτό. Για το πρώτο μέρος δεν θυμόταν καλά. Δεν θέλω να κάνω φασαρία. Τον ρώτησα ευγενικά και μου είπε αυτό. Σήμερα συνέβη αυτό αλλά ο διαιτητής δεν ήταν σε κατάσταση να μας πει».

Για τον Ζέκα: «Χάσαμε εννιά παίκτες. Ο Ζέκα είναι καθοριστικός παίκτης στην στρατηγική μας. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης, δύσκολο να αναπληρωθεί. Είμαστε μαχητές. Στο δεύτερο μέρος ξεκινήσαμε πιο καλά, ξέραμε ότι θέλαμε να βάλουμε ενέργεια, ήμασταν άτυχοι γιατί ήρθε η αποβολή Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Για την αφλογιστία στην Λεωφόρο: «Προσπαθούμε. Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο. Θέλαμε να βάλουμε όλη μας την ενέργεια. Δεν είχαμε πολλές επιλογές να αλλάξουμε την επίθεση μας. Ο Πέτριτς ήταν κουρασμένος, ο Κλωναρίδης. Τελειώσαμε το ματς με τον Μολέδο στην επίθεση. Ήταν μια κακή εικόνα και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ελπίζουμε να επιστρέψουν κάποια παιδιά, όπως ο Μπεργκ και να αλλάξουμε την εικόνα μας».

Για Μολέδο και Βιγιαφάνιες: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Μολέδο. Στο πλάνο μου ήθελε μία-δύο εβδομάδες ακόμη. Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, τον βρήκα σε καλή κατάσταση. Η στρατηγική μας άλλαξε όταν βάλαμε τον Βιγιαφάνιες πίσω από τον φορ. Έπαιξε εκεί μόνο δέκα λεπτά. Είμαι χαρούμενος που είναι εδώ».