Βαθμολογία

Τούντορ: «Μεγάλο κίνητρο κόντρα στον Ολυμπιακό»

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ είναι αυτό που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής. Οι Θεσσαλονικείς είχαν μία εβδομάδα με μεγάλη ένταση, αλλά ο Ιγκόρ Τούντορ τελικά θα είναι εκείνος που θα τους οδηγήσει στο Φάληρο.

Έτσι μίλησε, ως είθισται, στη NOVA για το παιχνίδι και μεταξύ άλλων είπε πως δεν μπορείς να κάνεις κάποιο σχόλιο για μία ομάδα που έχει απωλέσει βαθμούς μόλις μία φορά έως τώρα στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά:

Για την προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Έδωσα ρεπό τριών ημερών στους παίκτες, γιατί αυτό θεώρησα απαραίτητο. Όχι μόνο για σωματική ξεκούραση, αλλά και για πνευματική. Τώρα έχουμε επιστρέψει στη σκληρή δουλειά».

Για την κατεύθυνση που αναμένεται να δώσει στην ομάδα του για το ματς στο Φάληρο: «Αν και τα αποτελέσματα στους τελευταίους αγώνες δεν ήταν καλά, είδα μερικά καλά πράγματα. Μία ομάδα που δεν παραιτείται, μία ομάδα που ακολουθεί τις οδηγίες του προπονητή και παλεύει για 90 λεπτά. Τώρα δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια, αλλά συγκέντρωση».

Για την αποχώρηση του Ρικάρντο Κόστα, καθώς και την απόκτηση του Χατζηισαΐα: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για τις μεταγραφές. Αυτές είναι επιλογές που έκανε το κλάμπ».

Για τον Ολυμπιακό: «Τι να πεις για μία ομάδα που μέχρι τώρα έχει μόνο μία ισοπαλία. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι».

Τέλος, για το αν αλλάζει η λογική αντιμετώπισης του αγώνα: «Είναι ένα ντέρμπι. Και αυτοί θα θέλουν να δείξουν πολλά πράγματα, αλλά και εμείς θα έχουμε μεγάλο κίνητρο».