Βαθμολογία

Πογιέτ: «Να επεκτείνουμε το σερί μας»

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η ομάδα του προσέθεσε ακόμη μια νίκη στο ενεργητικό της εξέφρασε ο Γκουστάβο Πογιέτ στη συνέντευξη Τύπου, έπειτα από τον επαναληπτικό της Πέμπτης (4/2) με τον Ηρακλή για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ υποστήριξε ότι οι φίλαθλοι του «γηραιού» θα πρέπει να είναι περήφανοι για την προσπάθεια των παικτών της ομάδας τους, ενώ στάθηκε στο σερί νικών της δικής του.

Επιπλέον, ο Γκουστάβο Πογιέτ αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Άρη Σοϊλέδη, καθώς και την απόδοση των νέων αποκτημάτων στον αγωνιστικό χώρο του Καυταντζογλείου.

Αρχικά, ο τεχνικός της Ένωσης είπε: «Πρώτα από όλα ήθελα να πω πως ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, όπως το περιμέναμε άλλωστε. Πιστεύω οι φίλαθλοι του Ηρακλή θα πρέπει να είναι περήφανοι, αφού η ομάδα τους έπαιξε δυνατά, μας πίεσε μέχρι το τέλος. Σε καμία στιγμή το παιχνίδι δεν θύμισε αυτό του ΟΑΚΑ. Εμείς πλέον ξέρουμε τι μας περιμένει όταν θα έρθουμε εδώ για το παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Στο ποδόσφαιρο αποδείχτηκε για άλλη μία φορά πως όταν μία ομάδα έχει φόρμα και προέρχεται από σερί νίκες, τότε είναι πιο εύκολο γι’ αυτήν να κερδίσει τα παιχνίδια. Εμείς συνεχίζουμε να παίζουμε και να επιδιώκουμε κι άλλες νίκες, ώστε να επεκτείνουμε το σερί μας. Τώρα για το κύπελλο, περιμένουμε την κλήρωση. Όποια ομάδα κι αν έρθει θα είναι δύσκολη η κλήρωση», τόνισε αρχικά.

Ερωτηθείς για τον τραυματισμό του Σοϊλέδη, απάντησε: «Ο Άρης ήταν απελπισμένος, δεν είχε τίποτα πριν την έναρξη του αγώνα και απέκτησε πρόβλημα στους προσαγωγούς. Δεν το περίμενε ούτε αυτός, αλλά ούτε και εμείς».

Όσον αφορά στην παρουσία των δύο νέων αποκτημάτων της ομάδας, ο Πογιέτ σχολίασε: «Ο Ζουκουλίνι προσαρμόστηκε γρήγορα κατάλαβε τι ζητάμε στο γήπεδο και κόντεψε να σκοράρει κιόλας. Ο Πεκχαρτ έπαιξε προς το τέλος με δυνατό άνεμο. Έδειξε θέληση και θα διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του».