Βαθμολογία

Ν. Παπαδόπουλος: «Οι μεταγραφές θα μας δώσουν λύσεις»

Αισιόδοξος ότι οι χειμερινές προσθήκες θα ενισχύσουν τον Ηρακλή εμφανίστηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον επαναληπτικό της Πέμπτης (4/2) με την ΑΕΚ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο τεχνικός του «γηραιού» αναφέρθηκε αρχικά στον –αναμενόμενο- αποκλεισμό από την Ένωση κι εν συνεχεία μίλησε μεταξύ άλλων για τα νέα αποκτήματα της ομάδας και τον τραυματισμό του Χουάντερσον. Στον αντίποδα, δεν θέλησε να τοποθετηθεί εκτενώς για το φημολογούμενο ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του Πίντο.

Αρχικά, ο Νίκος Παπαδόπουλος είπε: «Αν αναλύσουμε και τα δύο παιχνίδια μπορούμε να πούμε πως στο πρώτο παιχνίδι η ΑΕΚ έφτασε τέσσερις φορές στην περιοχή και δεχτήκαμε τέσσερα γκολ χωρίς να μας απειλήσει. Είχαμε την ευκαιρία μας να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Σήμερα (σ.σ. 4/2) έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Είχαμε φάσεις, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε το εις βάρος μας σκορ και η αποστολή μας ήταν δύσκολη. Ο θεσμός του κυπέλλου δυστυχώς για εμάς τελείωσε. Περιμέναμε να έχουμε καλύτερη εικόνα. Τα παιδιά προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο κυριακάτικο ματς. Είναι δύσκολο ερχόμαστε από βαρύ πρόγραμμα. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίζουμε από Πέμπτη βράδυ, Κυριακή μεσημέρι. Θα το παλέψουμε και έτσι. Πρέπει να κερδίσουμε γιατί η ομάδα αξίζει και θα αντιστρέψει το κλίμα».

Αναφερόμενος στον τραυματισμό του Χουάντερσον επεσήμανε: «Θα ξέρουμε αύριο μετά την προπόνηση». Σχετικά με τη μεταγραφική ενίσχυση δήλωσε: «Θα έχει λύσεις η ομάδα πλέον θα έχει άλλη εικόνα».

Για τους Μοντέιρο και Λεοζίνιο σχολίασε: «Είναι σε καλή κατάσταση περιμένω να ξεκαθαρίσουν τα θέματα που έχουν για να αγωνιστούν. Θα ήταν το καλύτερο να τους έχουμε σήμερα να δώσουμε ποιότητα, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι γι’ αυτό. Ο Μοντέιρο θα είναι διαθέσιμος με τον ΠΑΟΚ και από όσο γνωρίζω το ίδιο θα ισχύει και για τον Λεοζίνιο».

Όσον αφορά το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Πίντο εξήγησε: «Δεν θέλω να πω κάτι για το θέμα του Πίντο. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο αύριο και θα αποφασίσουμε αν θα κινηθούμε για άλλο παίκτη».

Ερωτηθείς για τις λύσεις που περιμένει από τις μεταγραφές, ο τεχνικός του Ηρακλή απάντησε: «Οι μεταγραφές θα βοηθήσουν στο πλάνο που έχουμε. Θα μας δώσουν λύσεις. Εμείς δεν περιμέναμε να έχουμε τόσους τραυματισμούς. Είμαστε άτυχοι με τον Λαζάρ, όπως και με τα άλλα παιδιά. Είναι όλα μέσα στο ποδόσφαιρο. Το σημαντικό είναι να αποθεραπευτούν και να μπουν οι καινούργιοι. Το έχει ανάγκη η ομάδα. Κάποια παιδιά έχουν κουραστεί με τα συνεχόμενα παιχνίδια».

Αναφορικά με τους μελλοντικούς στόχους της ομάδας τόνισε: «Ο στόχος υπάρχει. Τον βρήκαμε συζητήσαμε και αυτό που είπαμε είναι πως δεν αρμόζει στον Ηρακλή να είναι 10ος. Θα τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα, θα το καταφέρουμε γιατί μπορούμε να το κάνουμε».

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει το γεγονός πως έγινε ο δεύτερος μακροβιότερος τεχνικός της Σούπερ Λίγκας, είπε: «Δεν το σκέφτομαι να σας πω την αλήθεια. Είναι τιμή μου που είμαι προπονητής στον Ηρακλή. Δουλεύω πολύ γι’ αυτά τα παιδιά και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ για τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές. Η προσωπική επιτυχία, έρχεται μέσα από το σύνολο της ομάδας».