Βαθμολογία

Ήττα για την Εθνική Νέων στο δεύτερο φιλικό με τους Τσέχους

Ευκαιρία για νέες δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα είχε την Πέμπτη (4/2) ο Γιάννης Γκούμας στη δεύτερη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Νέων με αντίπαλο την Τσεχία.

Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, λοιπόν, ο ομοσπονδιακός τεχνικός είδε τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με 1-0 κι ενώ είχε προηγηθεί η ισοπαλία της Τρίτης (2/2) με 1-1.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο παιχνίδια με τους Τσέχους έγιναν στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη συμμετοχή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Ισπανία, 24-29/3/2016).

EΛΛΑΔΑ: Κατσιμήτρος (60' Τσέλιος), Βιδάλης, Ευαγγέλου, Κάκκο (60' Χυδάς), Μαυρομάτης, Γιαταγανάκης, Σπανουδάκης (46' Γαλανόπουλος), Τσέλιος (46' Λάμπρου),Μωραΐτης (60' Σταθόπουλος), Δημητριάδης, Ζαμπαζής (46' Αγγελόπουλος).

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιάννης Γκούμας δήλωσε: «Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, είμαι και πάλι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Όπως και στο προηγούμενο ματς έτσι και στο σημερινό η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν βελτιωμένη.

Σήμερα δεν καταφέραμε κάποιο γκολ, αλλά αυτό που κρατάω είναι η συνολική εικόνα των παιδιών, η οποία είναι ελπιδοφόρα. Δουλέψαμε πολύ καλά αυτές τις μέρες και βγάλαμε τα συμπεράσματα που χρειαζόμασταν. Η δουλειά δε σταματά εδώ. Στόχος όλων μας είναι μια καλή πορεία στην elite round του EURO ούτως ώστε να διεκδικήσουμε μια θέση στα τελικά της διοργάνωσης».