Βαθμολογία

Μοντέιρο: «Ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Ηρακλή»

Παίκτες του Ηρακλή είναι κι επίσημα οι Χόρχε Μοντέιρο και Βασίλης Καραγκούνης, οι οποίοι υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους τη Δευτέρα (1/2) στη Μίκρα. Στη συνέχεια έκαναν και τις πρώτες τους δηλώσεις ως ποδοσφαιριστές του «Γηραιού» με τον Πορτογάλο από την πλευρά του να λέει: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Ηρακλή και που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ελπίζω να βοηθήσω απ’ την πλευρά μου την ομάδα να γίνει ακόμη πιο δυνατή. Εγώ καθημερινά θα δουλεύω σκληρά, κι ελπίζω και η ομάδα να με κάνει να νιώσω όμορφα εδώ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Μου αρέσει να αγωνίζομαι στα άκρα της επίθεσης, κυρίως στα δεξιά. Τώρα, αν ο προπονητής μου αποφασίσει να με βάλει δεξιά ή αριστερά, δεν έχω πρόβλημα. Το θέμα είναι να κάνω το παν για την ομάδα μου.

Όσο για τον κόσμο της ομάδας, θα προσπαθήσω να τους κάνω χαρούμενους με την απόδοσή μου και εύχομαι κι εκείνοι να συνεχίζουν να μας στηρίζουν σε όλα τα παιχνίδια για να παίρνουμε βαθμούς που είναι σημαντικοί για μας, ώστε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Όσο για τον 22χρονο Έλληνα αμυντικό είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που βρίσκομαι σε ένα τόσο μεγάλο σωματείο και μία τόσο μεγάλη οικογένεια.

Δεν δίστασα στιγμή να έρθω στη Θεσσαλονίκη, συζήτησα με τον εκπρόσωπό μου και την οικογένειά μου και θεώρησα ότι ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω.

Είναι μεγάλη τιμή σ’ αυτή την ηλικία να φοράω τα χρώματα του Ηρακλή και θα δώσω ότι έχω και δεν έχω για να πραγματοποιήσει η ομάδα τους στόχους της και να πάει ψηλά. Με κέρδισε η απλότητα των ανθρώπων της ομάδας και είδα ότι το κλίμα είναι πολύ οικογενειακό και χαίρομαι που θα μπω κι εγώ σ’ αυτήν την οικογένεια».