Βαθμολογία

Πετράκης: «Θα μας βοηθήσουν τα καινούργια παιδιά»

Δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΠΑΣ Γιάννινα. Το πλάνο του καταστράφηκε, άλλωστε, από νωρίς με τα δύο γκολ που δέχτηκε και στη συνέχεια ήταν δύσκολο να αντιδράσει.

Ο Γιάννης Πετράκης, πάντως, παρά το 3-0 δήλωσε εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των παικτών του αναγνωρίζοντας ότι ο αντίπαλος ήταν σαφώς ανώτερος.

Αναλυτικά δήλωσε: «Η δουλειά μας σήμερα, από την αφετηρία κιόλας του παιχνιδιού, ήταν πολύ δύσκολη. Ο Ολυμπιακός άλλαξε επίπεδο για τα ελληνικά δεδομένα και είναι ένα επίπεδο πάνω απ' όλους. Σε συνδυασμό με το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε, αλλά και το 0-2 που έγινε στο 25', αυτομάτως έγινε μεγαλύτερη για μας η προσπάθεια να αλλάξουμε κάτι στο παιχνίδι. Να δώσω τα εύσημα στους παίκτες μου, γιατί δεν το παράτησαν το παιχνίδι, έκαναν προσπάθεια, γίναμε επικίνδυνοι, παίξαμε επιθετικά και είναι κέρδος για την επόμενη μέρα η αντίδρασή μας. Ήρθαν καινούργια παιδιά και στην ομάδα και από τον πάγκο και θα μας βοηθήσουν. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στην Ευρώπη κι εμείς συνεχίζουμε για τον Ηρακλή».

Για το ότι μπήκε νωθρά ο ΠΑΣ στο παιχνίδι είπε: «Δεν έρχονται όπως τα σχεδιάζουμε πάντα τα πράγματα. Δεν παίζουμε μόνοι μας. Ο Ολυμπιακός μας προηγήθηκε μ' ένα φάουλ. Όντως δεν είχαμε μπει καλά στο ματς, αλλιώς τα είχαμε σχεδιάσει τα πράγματα. Η ουσία όμως είναι ότι δυστυχώς χάσαμε».