Βαθμολογία

Σίλβα: «Δείξαμε ποδοσφαιρική ποιότητα»

Μία ακόμη εύκολη νίκη πήρε στη φετινή Σούπερ Λίγκα, ο οποίος την Κυριακή (31/1) στα Γιάννενα κέρδισε τον ΠΑΣ με 3-0 και μάλιστα χωρίς να φορτσάρει. Ο Μάρκο Σίλβα δεν μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος απ' όσα είδε από τους ποδοσφαιριστές του και αυτό που ξεκαθάρισε είναι ότι ο στόχος είναι η νίκη σε κάθε αγώνα. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν ήταν ευκολότερο το ματς απ' ό,τι περίμενε με τα γρήγορα γκολ που σημειώθηκαν: «Τίποτα δεν είναι εύκολο, ήταν όμως μια ξεκάθαρη νίκη. Μπήκαμε δυνατά, δείξαμε ποιότητα, ένταση βάλαμε δύο γρήγορα γκολ και δείξαμε ανωτερότητα. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει, δείξαμε ποδοσφαιρική ποιότητα. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη σοβαρότητα των παικτών και να τους συγχαρώ για τη νίκη».

Για το τι θα ήθελε περισσότερο στην Ελλάδα, το αήττητο ρεκόρ ή το κύπελλο: «Ο στόχος είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που θα παίξουμε ως το τέλος της σεζόν. Τα προετοιμάζουμε όλα τα παιχνίδια για να τα κερδίσουμε. Δουλεύουμε με σοβαρότητα, θέλουμε να βελτιωνόμαστε σε καθημερινή βάση. Είμαστε ήδη κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά θέλουμε την ίδια υψηλή ποιότητα. Δώσαμε μάχες και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι το τέλος. Δεν διαλέγουμε κάτι σαν στόχο περισσότερο από κάτι άλλο, τα κυνηγάμε όλα».

Για το πώς είδε τον ΠΑΣ: «Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζουμε εδώ. Είχαμε δυσκολευτεί και τα προηγούμενα χρόνια, είναι μια καλή ομάδα, αλλά κι ένας δύσκολος αγωνιστικός χώρος σε σχέση με ό,τι έχουμε συνηθίσει να παίζουμε. Προετοιμάσαμε κι αυτό το παιχνίδι για να κερδίσουμε. Είναι ξεκάθαρη και δίκαιη η νίκη μας. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι επικίνδυνος σε αντεπιθέσεις και όταν παίζει επιθετικά».