Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος): «Χαμογέλασαν» Πλατανούλια και Ορφέας

Ακολουθούν τα ρεπορτάζ των αγώνων του 2ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ όπως τα κατέγραψε το athleticlarissa.gr.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Νίκες για Πλατανούλια και Ορφέα, τα άλλα τρία ματς έληξαν ισόπαλα.

Προμηθέας Αε Λάρισας - Όλυμπος Πυθίου 1 – 1

Προμηθέας και Όλυμπος Πυθίου έμειναν στο 1-1. Στο 38’ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν όταν ο Καργιώτης έκανε την πάσα στην πλάτη της άμυνας και ο Μαχούχας με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 75’ ο Μανίκας με ατομική προσπάθεια με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 1-1.

Έχασαν ευκαιρίες οι Καϊμακάκης, Μπουζούκης, Μανίκας, Τσαούσης. Στο 79’ σουτ μέσα από τον περιοχή του Τσαούση, απέκρουσε ο κίπερ και στο 82’ κεφαλιά του Καϊμακάμη η μπάλα ξυστά από το δοκάρι.

Προμηθέας Αε Λάρισας (Βαγγέλης Στεφανής): Ιωαννίδης, Αλίου, Κίτσας, Αθανασίου, Καραχάλιος, Δημεράς, Πατσιούρας Β., Μαχούχας, Καργιώτης, Τρίμμης (60’ Σπανούλης), Σιδέρης (50’ Χριπάτσιος).

Ολυμπος Πυθίου (Γιώργος Διδασκάλου): Στάμος, Μαρογιάννης, Φουρκιώτης (46’ Κατσιαμήτας Ε.), Γκαβαλιάγκας, Σπάχος, Κατσιαμήτας Γ., Μανίκας, Τσαούσης, Καϊμακάμης, Μπουζούκης (67’ Παπαθανασίου), Φουρκιώτης Ν.

Διαιτητική τριπλέτα:  Χασιώτης, Κοτρώτσος, Αθανασούλας.

Ηρακλής Πλατανουλιών - Νίκη Μιχαήλ 4 – 0

Εύκολα τα Πλατανούλια κέρδισαν τη Νίκη Μιχαήλ με σκορ 4-0. Στο 20’ ο Ανδρεάδης με πλασέ έκανε το 1-0, στο 43’ ο Άλμπαν με τον ίδιο τρόπο διπλασίασε τα γκολ για την ομάδα του.

Στο 50’ ο Τσάτσος με κεφαλιά έκανε το 3-0 και στο 60’ ωραίος συνδυασμός των Ζαμπόγια – Τσάτσου – Τσοπάνογλου και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 4-0. Στο 47’ δοκάει είχε ο Καφαντάρης, ενώ ευκαιρίες έχασαν οι Τσάστος και Άλμπαν.

Ηρακλής Πλατανουλιών (Γιάννης Νινίκας):  Τράντος, Λάζος Γ., Παπαλέξης, Καρκατζιάς (60’ Λάζος Α.), Κωστίμπας, Τσάτσος, Λάζος Β., Τσοπάνογλου, Ανδρεάδης (65’ Ζαμπόγιας), Καφαντάρης, Άλμπαν (55’ Γκερίνι).

Νίκη Μιχαήλ (Μιχάλης Τζιατζιάς): Βασιλειάδης Δ., Ραπτόπουλος Μ., Ματθαίος, Μπούφης, Ματζογιάννης, Τσαλίκης, Σαπουνάς Ν., Μπαρούτας, Σβύλλιας, Κουσιάς, Κούκος. Έπαιξαν και οι: Ραπτόπουλος Κ., Καψάλης, Σαπουνάς Μ.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτρούλης, Κωτσόπουλος, Τσούκας.

Λάρισα 88 Σ Φ - Κεραυνός Δρυμού 1 – 1

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Λάρισα 88’ και Κεραυνός Δρυμού (1-1). Στο 25’ ο Μακρής με σουτ έκανε το 1-0. Στο 60’ ο Μακρής είχε οριζόντιο δοκάρι και ο Κων/νου Β. πήρε το ριμπάουντ έκανε το σουτ αλλά την έστειλε άουτ.

Στο 65’ κόρνερ του Ζάχου, πήρε την κεφαλιά ο Σδράλης η μπάλα ξυστά άουτ. Στο 70’ ο Κων/νου Β. μόνος του δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Για τους φιλοξενούμενους στο 35’ ο Δριστέλλας Τ. με πλασέ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1. Έχασαν ευκαιρίες οι Δριστέλλας, Τζανέκας, Γκαντούνας Θ.

Λάρισα 88 Σ Φ (Γιώργος Κόντης): Γαρυφαλλόπουλος, Κων/νου Γ. (30’ λ.τ. Νατσούδης), Κων/νου Β. (75’ Φίλογλου), Σδράλης, Ντάμαλης, Καψάλης, Αδαμούλης, Τζαφάλιας, Μακρής, Λέτσιος (55’ Ζάχος), Μήτρου.

Κεραυνός Δρυμού (Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Ρουμπιές, Ζιώγας, Κοντός, Βλάχος, Αρσένης Δ., Καλτέκης, Μπουμπουνάρας, Τριτάρης (70’ Αρσένης Α.), Τζανέκας (75’ Γκαντούνας Θ.), Δριστέλλας, Γκαντούνας Γ.

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης, Παππάς, Τάνας.

Ορφέας Λάρισας - Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου 3-0

Μεγάλη νίκη για τον Ορφέα επί του Γεωργάκη Ολύμπιου με το ευρύ σκορ 3-0! Στο 20’ ο Μπικιώτης με σουτ έκανε το 1-0, στο 30’ ο Δημητρίου με πλασέ το 2-0, και ο ίδιος παίκτης στο 35’ το 3-0.

Κάθετα δοκάρια είχαν ο Δημητρίου στο 25’ και στο 37’, αλλά και ο Καραμπλής στο 65’. Για τους φιλοξενούμενους στο 30’ ο Γαζέτης είχε χαμένο τετ α τετ καις το 60’ ένα καλό σουτ του Τζέβα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Ορφέας Λάρισας (Μιχάλης Χώτος): Μπελιάς, Καρβουνάρης, Πνευματικός, Παπαδημητρίου Σ., Παπαδημητρίου Δ., Μπικιώτης, Νότας, Δημητρίου, Τάσιος (70’ Καψιώχας), Καλαφάτης, Καραμπλής.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου (Γιώργος Καρανίκας): Τζημαγιώργης Τ., Τζημαγιώργης Β., Γκαβοτάσιος, Τζέβος, Καπέτης, Μπατζάκης, Χαλκιάς, Δαμαλής, Γαζέτης, Καρράς (70’ Κιτσούλης), Βαρβαρέζος (46’ Γεωργούλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Ραμάι, Καραθάνος, Ζαχαρός.

Τοξότης Λάρισας - Δόξα Βαλανίδας 0 – 0

Τα βρήκε… σκούρα ο Τοξότης κόντρα στην Δόξα Βαλανίδας (0-0). Για τους γηπεδούχους στο 25’ ο Κίτσιος Κ. σούταρε από πλάγια θέση απέκρουσε ο κίπερ.

Στο 30’ το σουτ του Ζαχαράκη είχε την ίδια τύχη. Και στο 40’ η κεφαλιά του Σούμα πέρασε πάνω από το δοκάρι. Για τους φιλοξενούμενους στο 41’ σέντρα από δεξιά του Ζάχου πήρε την προβολή ο Παζάρας Γ. το σουτ απέκρουσε ο κίπερ.

Στο 52’ ο Αγγελόπουλος το σουτ από λάθος του κίπερ πλάσαρε και τελευταία στιγμή παίκτης των γηπεδούχων αποσόβησε το γκολ. Στο 59’ ο Κατσιαβριάς πλάσαρε μόνος του από θέση τετ α τετ πέρασε άουτ. Στο 75’ κεφαλιαά του Παζάρα απέκρουσε ο κίπερ και στο 80’ σουτ καλό του Ζάχου απέκρουσε στην γραμμή ο τερματοφύλακας.

Τοξότης Λάρισας (Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Κίτσιος Χ. (42’ Μπουρουτζίκας), Μαλάκος, Σούμας, Σαπουνάς (78’ Πλατσάς), Τάκε Α., Τσέλα (65’ Θεοχαρούλης), Ζαχαράκης, Κίτσιος Κ., Κάνος.

Δόξα Βαλανίδας (Βαγγέλης Μάνος): Κοκκαλάρας, Παπαδημητρίου, Παζάρας Α., Σκριάπας, Καστάμης, Ζάχου (82’ Δαούλας), Παζάρας Γ., Κατσιαβριάς (60’ Μουσιός Δ.), Αγγελόπουλος (60’ Ζουρλάδάνης), Θεοφιλάκτου, Καραποστόλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κυρίτσης, Παπαχατζής, Αθανασούλας.