Βαθμολογία

Σπανός: «Παντού υπάρχει ένας ηλίθιος»

Τον βαθμό της ισοπαλίας πήρε στην Τούμπα ο Ατρόμητος, ο οποίος με το 1-1 δημιούργησε νέους τριγμούς στον ΠΑΟΚ. Όλα αυτά, όμως, περνούν σε δεύτερη μοίρα λόγω του περιστατικού με τον Λαζαρίδη.

Ο σκόρερ των Περιστεριωτών δέχτηκε αντικείμενο μετά τη λήξη της αναμέτρησης και αυτό εξόργισε τον Γιώργο Σπανό, ο οποίος στη μεικτή ζώνη μίλησε επί του θέματος.

Μεταξύ άλλων είπε: « «Με τον ηλίθιο δε μπορείς να παίξεις. Συνήλθε ο παίκτης. Τον ζάλισε, ένα αντικείμενο, που ήταν ένας αναπτήρας από ότι μου είπαν. Είχαμε μια άριστη φιλοξενία, ήταν ένας ατυχές περιστατικό. Οι αθλητικές αρχές και αυτοί που έχουν την εξουσιοδότηση για το παιχνίδι θα πράξουν τα δέοντα. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τη φιλοξενία του ΠΑΟΚ, παντού υπάρχει ένας ηλίθιος. Κι εμείς έχουμε βρεθεί στο παρελθόν σε τέτοια θέση και πρέπει να είμαστε σωστοί. Για το παιχνίδι, οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Εμείς μείναμε πίσω στο σκορ από ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει...».».

Από εκεί και πέρα,, Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε: «Ήταν ένα δυνατό και καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Στο ημίχρονο καταφέραμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές και να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας μας. Είχαμε καλή κυκλοφορία, αλλά δεν καταφέραμε να βγάλουμε κλασικές ευκαιρίες. Παρολ’ αυτά ήρθε το γκολ και έγινε αυτό που είπαμε στο ημίχρονο. Να κρατήσουμε το 1-0 και να χτυπήσουμε σε κάποια στιγμή. Πήραμε τελικά έναν πολύτιμο βαθμό σε μία δύσκολη έδρα και τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε».

Για το ποιο ήταν το κλειδί που άλλαξε την εικόνα στο δεύτερο μέρος, τόνισε: «Κάναμε κάποιες αλλαγές, αλλά δεν περίμενα και τον ΠΑΟΚ να πάει τόσο πίσω. Προσπαθούσαμε να απειλήσουμε και τελικά πήραμε τον βαθμό».

Για τον Λαζαρίδη ανέφερε ότι τον χτύπησε ένα αντικείμενο και για τις καθυστερήσεις τόνισε: «Δεν ήταν έντονο το φαινόμενο. Δεν υπήρχε και καμία εντολή. Δεν είναι η δική μου λογική αυτή».