Βαθμολογία

Ουζουνίδης: «Μπορούμε να κοιτάμε πιο ψηλά»

Μεγάλη νίκη τόσο από βαθμολογικής όσο και από ψυχολογικής άποψης πήρε ο Πανιώνιος στην Κομοτηνή, ο οποίος το Σάββατο (30/1) πέρασε με 1-0 από την έδρα του Πανθρακικού.

Οι «κυανέρυθροι» δεν ήταν σε καλή μέρα, αλλά αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να παραδέχεται πλέον πως με αυτή τη νίκη η ομάδα του κοιτά πιο ψηλά έχοντας βγάλει άλλωστε πολύ δύσκολο πρόγραμμα τον τελευταίο καιρό.

Αρχικά είπε στην κάμερα της NOVA όταν ρωτήθηκε για τους έξαλλους πανηγυρισμούς: «Είχαμε έναν πολύ δύσκολο μήνα με συνεχόμενα ματς. Μπορεί να μην είχαμε νίκες, αλλά πήραμε ισοπαλίες από ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Αστέρα. Κερδίσαμε τον Ηρακλή και σήμερα. Τα παιδιά έχουν καλή ψυχολογία παρά τα συνεχόμενα ματς. Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να έγινε πολύ κακό παιχνίδι, όμως στο δεύτερο αρχίσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Φαινόταν ότι θα δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Το γκολ ήρθε σε ιδανικό σημείο και πετύχαμε μία νίκη κόντρα σε μία ομάδα που θέλαμε να την κάνουμε να γίνει ακόμα πιο νευρική».

Για το γεγονός ότι πλέον ο Πανιώνιος παίρνει αποτελέσματα και στην κακή του μέρα είπε: «Έχουμε πει ότι το να μην παίζεις καλά και να παίζεις αποτελέσματα δείχνει ότι έχουμε κάνει ένα παραπάνω βήμα. Μετά από αυτή τη νίκη μπορούμε να κοιτάμε και πιο ψηλά».