Βαθμολογία

Νίκες για Χαλκιάδες, Ακαδημία, Πηνείο και Μυραϊκό

Ακολουθούν τα ρεπορτάζ των τεσσάρων αγώνων όπως τα κατέγραψε το athleticlarissa.gr που έγιναν το Σάββατο (30/1) για τον 3ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Νίκες σημείωσαν οι Χαλκιάδες, η Ακαδημία Αχιλλέως, ο Πηνειός και ο Μυραϊκός.

Μ.Αλέξανδρος Χαλκιάδων - Άρης Διλόφου 2 – 1

Για τους γηπεδούχους στο 20’ ωραία μπαλιά του Αντωνιάδη από αριστερά στον Νιαβή αυτός τη σέντρα στον Νασιούλα που με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 35’ μπαλιά του Αντωνιάδη κέρδισε το πέναλτι ύστερα από χέρι αμυντικού και ο Νιαβής το 2-0.

Ευκαιρίες έχασαν στο πρώτο μέρος οι Νασιούλας, Νιαβής και Κίτσας για τους γηπεδούχους. Στο 65’ ο Κίτσας πέρασε και το τέρμα πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Για τους γηπεδούχους αποβλήθηκε ο Τασιόπουλος στο 70’ με δεύτερη κίτρινη και ο Ψύρρας στο 75’ και αυτός με δεύτερη κίτρινη. Οι Χαλκιάδες ανέφεραν πως η διαιτησία ήταν άριστη.

Για τον Άρη Διλόφου στο 43’ ο Αγγελάκης με ψύχραιμό πλασέ μείωσε σε 2-1. Στο 55’ σουτ εξ’ επαφής του Αγγελάκη σε κόρνερ ο κίπερ. Στο 65’ ο Λεβέντης πήρε την πρώτη κεφαλιά, τη δεύτερη ο Τσούλης απέκρουσε σε κόρνερ ο κίπερ. Στο 91’ κόρνερ εκτέλεσε ο Τσούλης, στο δεύτερο δοκάρι πετάχτηκε ο Σουλιώτης έκανε τη κεφαλιά απέκρουσε σε κόρνερ ο κίπερ.

*Η ομάδα του Άρη Διλόφου ευχαριστεί για την άψογη φιλοξενία τους Χαλκιάδες και εύχεται καλή συνέχεια. Επίσης οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Μ.Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Αχιλλέας Τζιβόπουλος): Ραπτόπουλος, Κυριάκου (65’ Καρδαμίλης), Μαμάτσας, Τασόπουλος Α., Αντωνιάδης, Κουτσόπουλος, Λαζαρίδης, Ψύρρας, Νασιούλας, Κίτσας (80’ Ζαμπανιώτης), Νιαβής.

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Σούρλας, Μπουλούτσος, Μπακογιάννης (75’ Δημουλάς), Σουλιώτης, Βαϊτσης Σ., Ρεντινόπουλος, Φουστάνας Γ. (60’ Λεβέντης), Καρακώστας, Βαϊτσης Λ., Τσούλης, Αγγελάκης.  

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Κοτρώτσος, Στεργιακούλης,

Ακαδημία Αχιλλέως - Ζωοδόχος Πηγή 3 – 0

Εύκολη νίκη για την Ακαδημία Αχιλλέως με 3-0 επί της Ζωοδόχου Πηγής. Στο 47’ με προβολή ο Χρόνης το 1-0, στο 60’ ο Τσιτσικλής με προβολή το 2-0 και στο 80’ μετά από σέντρα του Θανόπουλου πετάχτηκε ο Μουστάκας και με σουτ έκανε το 3-0.

Τσιτσικλής, Χρόνης έχασαν ευκαιρίες και στο 67’ ο Καραγιάννης είχε οριζόντιο δοκάρι. Για τους φιλοξενούμενους στο 35’ φάουλ του Τσιάμπα έβγαλε σε κόρνερ ο κίπερ και στο 40’ ο Μπαμπλέκος σουτ πέρασε λίγο άουτ.

Ακαδημία Αχιλλέως (Αριστείδης Παπαγεωργίου): Ευθυμιάδης, Πανάγος, Σπυρόπουλος, Δημακόπουλος, Τριανταφύλλου (46’ Θανόπουλος), Καψιώχας, Ψαρογιώργος (65’ Τσάτσος), Καραγιάννης, Χρόνης, Μπασαγιάννης (80’ Μουστάκας), Τσιτσικλής.

Ζωοδόχος Πηγή (Γιώργος Τσιάμπας): Αγγελουσόπουλος Β., Τσιάμπας, Κανατούλας, Λιτσόπουλος, Αποστολίδης, Ζιάρκας, Κόκκινος, Αγγελουσόπουλος Χ., Μπανιάς (75’ Τσιάρας Θ.), Μαμπλέκος (70’ Μπύρος), Δημουλάς.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπίμπη, Καραθάνος, Τέγος.

Μαρίνος Αντύπας - Πηνειός Λάρισας  0 – 3

Ο Πηνείος πέρασε από το Θεσσαλικό αφού κέρδισε τον Μαρίνο Αντύπα με σκορ 0-3. Στο 18' γκολ 0-1 με κεφαλιά ο Δαούλας στην μικρή περιοχή από σέντρα του Γκίμα ανοίγει το σκορ για του φιλοξενούμενους.

Στο 50' πέναλτι κέρδισε η ομάδα του Μαρίνου Αντύπα. Αναλαμβάνει την εκτέλεση ο Αδαμόπουλος αλλά στέλνει την μπάλα πάνω από την οριζόντια δοκό. Στο 56' φάουλ κέρδισε ο Δαούλας έξω από την μεγάλη περιοχή σε ανατροπή του, λίγο πριν βγει μόνος του με τον τερματοφύλακα.

Στο 57' το 0-2 με τον Δαούλα, στην απευθείας εκτέλεση του φάουλ που κέρδισε ο ίδιος, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα Στο 62' απόκρουση του Γκούλιου σε κόρνερ σε ωραίο σουτ του Αλμπάνη έξω από την μεγάλη περιοχή.

Στο 66' το 0-3 με τον Τριανταφύλου, ο οποίος βρισκόμενος λίγο έξω από την μικρή περιοχή, έγινε αποδέκτης της μπάλας από τον Γεωργούλα σχεδόν από το ύψος του κόρνερ και με ωραίο πλασέ και κάνοντας περιστροφή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, είναι οι φανατικοί οπαδοί του Μαρίνου Αντύπα, οι οποίοι καθόλη την διάρκεια του αγώνα με συνθήματα και τραγούδια, ζούσαν τον αγώνα με τον δικό τους τρόπο.

Την 5η συνεχόμενη νίκη του Πηνειού οι παίκτες της ομάδας την αφιέρωσαν στον Αλέξη Γκούλιο που έγινε για δεύτερη φορά πατέρας πριν από 2 μέρες, σε μία υγιέστατη κόρη!

Μαρίνος Αντύπας (Παπαϊωάννου Βασίλης): Γκιτσας Δ., Γκοτσης Γ. (61' Κόσσυβας Γ. ), Βλάχος Σ., Αδαμόπουλος Τ., Παπαδόπουλος Η., Βλασιάδης Λ., Δρογκούλας Α., Αλμπάνης Α., Παπαναστασίου Ν., Μπακόλας Α., Καραγιώργος Δ.

Α.Ο. Πηνειός 1972 ( Παναγιώτης Τσάκος): Γκούλιος, Μούσιος, Μαρκολέφας, Μαχούχας, Γκαντούνας, Παπαδούλης (70' Νάτσουλας), Δούκας (74' Μπάσιο Γ.), Γκίμας, Τριανταφύλου, Δαούλας, Γεωργούλας (75' Κολότσιος).

Διαιτητική τριπλέτα: Ραμάι, Κωτσόπουλος, Τσούκας.

Μυραϊκός - Νίκη Κρήνης 3 – 1

Ο Μυραϊκός πήρε μια σημαντική νίκη επί της Κρήνης με σκορ 3-1. Στο 54’ μετά από φάουλ του Καραγιάννη, κεφαλιά ο Νταφόπουλος Θ. από το ύψος του πέναλτι στο γάμα της εστίας και το 0-1.

Στο 83’ πέναλτι κέρδισε ο Νέλι, το εκτέλεσε ο Ιορδανίδης και το 1-1. Στο 88’ συνδιασμός του Λυμτσιούλη με τον Κατσανούλη Χ. με τον τελευταίο να κάνει το αριστερό βολέ και το 2-1.

Στο 92’ προσωπική ενέργεια του Ιορδανίδη με πλασέ στην αριστερή γωνία το τελικό 3-1. Για τους γηπεδούχους στο 65’ κάθετη πάσα του Λυμτσιούλη, ο Νέλι βρέθηκε τετ α τετ η μπάλα σύριζα άουτ.

Νωρίτερα στο 25’ ο Νέστορας έχασε μια σημαντική ευκαιρία στο 35’ φάουλ του Ιορδανίδη η μπάλα «έγλυψε» το δοκάρι και στο 43’ κεφαλιά του Ιορδανίδη σύριζα άουτ.

Για τους φιλοξενούμενους στο 60’ από μπαλιά του Τσαρδάκα στον Μαργαριτόπουλο Γ. αυτός έσπασε στον Μαργαριτόπουλο Α. έκανε το σουτ δύσκολα σε κόρνερ ο κίπερ. Τέλος στο 83’ ο Καραλευθέρης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και η Κρήνη έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Μυραϊκός (Κώστας Σολωμός): Μπατζανούλης, Βλάνδος (20’ λ.τ. Τεντζανάϊ), Βαλτινός, Ζαχαριάς, Κουμαντζέλης, Κατσανούλης Χ. (88’ Οικονόμου Αχ.), Μπαντούλης, Λυμτσιούλης, Νέστορας (88’ Χασιώτης), Νέλι, Ιορδανίδης.

Νίκη Κρήνης (Βασίλης Ζαφειρούλης): Παπαϊωάννου, Αγγελακόπουλος (65’ Μπόγκας), Γακόπουλος, Καραλευθέρης, Νταφόπουλοςμ Γελαδάρης, Μαργαριτόπουλος Α. (75’ Πουλαράκης), Γκατζόγιας, Τσαρδάκας, Καραγιάννης, Μαργαριτόπουλος Γ. (75’ Θεοχαρόπουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Ντανταλής, Θύμιου, Τσολακίδης.