Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Φερέιρα ο Παναιτωλικός

«Συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό έως τον Ιούνιο του 2017 υπέγραψε σήμερα ο ποδοσφαιριστής Όσμαρ Φερέιρα. Αγωνίζεται ως αριστερός μέσος και έχει φορέσει τη φανέλα ομάδων όπως η Ρίβερ Πλέιτ, η CSKA Μόσχας, η Αϊντχόφεν, η Σαν Λορέντζο, η Ντνίπρο, η Ιντεπεντιέντε και η Ατλέτικο Ραφαέλα. Έχει αγωνιστεί στην Εθνική Αργεντινής. Ο αριθμός της φανέλας του θα είναι το 18».

Ο Φερέιρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος με τον ερχομό μου στον Παναιτωλικό. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο για το καλό της ομάδας».

Από εκεί και πέρα, σύντομα θα ολοκληρωθούν άλλες δύο μεταγραφές. Ο ένας είναι ο Φαμπιάν Μουνιός, ο οποίος έπαιζε στην Άρσεναλ Σαραντί και θα αποκτηθεί ως ελεύθερος. Πρόκειται για 24χρονο Αργεντινό εξτρέμ, ο οποίος μπορεί να παίξει, εκτός από δεξιά, και πίσω από τον επιθετικό. Προηγούμενη ομάδα του ήταν η Νιούελς Ολ Μπόις, στην οποία είχε 10 γκολ σε 65 αγώνες. Στο Αγρίνιο εκτιμούν ότι πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση.

Ακόμη, ευτυχή κατάληξη αναμένεται να έχει και η περίπτωση του Κλέσιο Μπάουκε. Πρόκειται για 22χρονο εξτρέμ, ο οποίος κατά κύριο λόγο παίζει δεξιά. Ανήκε στην Μπενφίκα, η οποία θα κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης και ο Μοζαμβικανός θα υπογράψει συμβόλαιο 3,5 ετών. Τα «καναρίνια» έχουν εξαιρετικές σχέσεις με τους Λουζιτανούς και γι' αυτό κατάφεραν να τον κάνουν δικό τους.

Τόσο ο Μουνιός όσο και ο Μπάουκε αναμένεται να βρίσκονται το βράδυ της Παρασκευής (29/1) στο Αγρίνιο. Το Σάββατο (30/1), εκτός απροόπτου, θα υπογράψουν και θα ανακοινωθούν. Η απόκτησή τους, μάλιστα, δείχνει ότι ο Παναιτωλικός δεν σκέφτεται μόνο το τώρα αλλά και το πώς θα είναι η ομάδα μετά το καλοκαίρι. Ο Βιγιαφάνιες ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν, ο Κάπελ επίσης θα αποχωρήσει κι έτσι οι Αγρινιώτες χτίζουν από τώρα για την επόμενη χρονιά. Με τις δύο συγκεκριμένες προσθήκες ολοκληρώνεται το μεταγραφικό παζλ του Ιανουαρίου, καθώς δεν βρέθηκε ο αμυντικός που ήθελαν τα «καναρίνια».