Βαθμολογία

Τέλος… με αιχμές από τον Πανθρακικό ο Ελευθερόπουλος

Έντονη ήταν η δυσαρέσκεια των ανθρώπων του Πανθρακικού για το πώς ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος χειρίστηκε το θέμα με τη Βέροια, με την οποία και έδωσε τα χέρια παρά το γεγονός ότι προ ημερών είχε εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει στον πάγκο των Θρακιωτών.

Το «διαζύγιο» με τον Έλληνα προπονητή, το οποίο και ήταν αναμενόμενο, επισημοποιήθηκε την Τρίτη (26/1) με την ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ, η οποία και επίσημα εξέφρασε την δυσφορία της για την συμπεριφορά του Ελευθερόπουλου και για τον τρόπο που επέλεξε να τους ενημερώσει για την επιλογή του να αποχωρήσει. Παρ' όλα αυτά όμως τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του και του ευχήθηκαν καλή συνέχεια.

Παράλληλα, παρελθόν από το τεχνικό τιμ αποτελεί και ο άμεσος συνεργάτης του, Στέλιος Βενετίδης. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, κ. Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τον άμεσο συνεργάτη του, κ. Στέλιο Βενετίδη.

Κύριε Ελευθερόπουλε, παρόλο που λυπούμαστε 1) για την ανακόλουθη συμπεριφορά σας, καθώς, παρά τις διαβεβαιώσεις σας για το αντίθετο, η φημολογία των προηγούμενων ημερών μάλλον δεν ήταν ψευδής, και 2) για τον τρόπο που επιλέξατε να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας να αποχωρήσετε από τον Πανθρακικό, σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας στην ομάδα μας και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική σας πορεία».