Βαθμολογία

Παράσχος: «Μου μένει μια πικρία»

Κάτι παραπάνω ήθελε από το ματς με τον Ηρακλή ο Γιώργος Παράσχος. Ο προπονητής του Πλατανιά εξήγησε ότι, αν και η ομάδα του στάθηκε τυχερή στα πρώτα λεπτά, μετά θα μπορούσε να έχει πάρει τη νίκη.

«Το σίγουρο είναι πως δεν έπρεπε να λήξει χωρίς γκολ. Η ομάδα μου, στάθηκε τυχερή στα πρώτα δέκα λεπτά όταν ο Ηρακλής πίεσε και έβγαλε φάσεις. Μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι, βγάλαμε ωραίες επιθέσεις. Το να φτάνουμε σε σημείο να έχουμε 14 και 15 τελικές σε εκτός έδρας παιχνίδι, είναι σίγουρα κάτι που μας αφήνει ικανοποιημένους.

Δυστυχώς για εμάς όμως συνεχίζεται το πρόβλημα του εύκολου γκολ και αυτό μας στερεί βαθμούς. Φεύγω ικανοποιημένος όμως από το αποτέλεσμα, αν και μου μένει μία πικρία γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ηρακλή και στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα», είπε για το ματς.

Όσον αφορά τη μέχρι στιγμής πορεία του Πλατανιά, εξέφρασε την άποψη ότι θα έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς: «Εμείς σύμφωνα με τις εμφανίσεις μας έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Η πορεία του Ηρακλή είναι επίσης για περισσότερους βαθμούς».