Βαθμολογία

Ζητά ενίσχυση ο Παπαδόπουλος

Απογοητευμένος από το 0-0 με τον Πλατανιά εμφανίστηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο προπονητής του Ηρακλή επανέλαβε ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, ενώ αποκάλυψε ότι είχε υπάρξει συμφωνία σε όλα με ποδοσφαιριστή, αλλά τελικά η υπόθεση δεν ολοκληρώθηκε. Όσον αφορά το αν ο «Γηραιός» μπορεί να μπει στην πεντάδα, σημείωσε ότι οι στόχοι θα πρέπει να παραμείνουν ρεαλιστικοί. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι σήμερα. Στα πρώτα λεπτά έπρεπε να έχουμε προηγηθεί κάτι που αν γινόταν θα μιλούσαμε για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Είχαμε ένταση στο παιχνίδι, χάσαμε ευκαιρίες. Μετά ο Πλατανιάς ισορρόπησε το παιχνίδι. Χάσαμε το κέντρο, δεν είχαμε ηρεμία και δεν μπορέσαμε να κάνουμε φάσεις. Το είχα πει και πριν το παιχνίδι πως για εμάς ήταν κλειδί ο αγώνας αυτός. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παιδιών, έχω παράπονο από την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο. Το άσχημο για εμάς είναι πως προέκυψαν προβλήματα μέσα στο παιχνίδι που δεν περιμέναμε. Έχουμε, όμως, ακόμα αρκετά παιχνίδια μπροστά μας και θα συνεχίσουμε να κοιτάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Μπροστά μας έχουμε την ΑΕΚ και εκεί συγκεντρωνόμαστε από αύριο. Είναι δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία καλή ομάδα και θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε».

Για το τι εννοούσε όταν είπε πως προέκυψαν προβλήματα: «Τραυματίστηκε η αλλαγή μας. Μιλάω για τον Ρομάνο. Ουσιαστικά παίζαμε με δέκα παίκτες. Τον έφερα από δεξιά γιατί ήταν λιγότερο ακίνδυνος από εκεί ο Πλατανιάς. Συμβαίνουν αυτά και γι’ αυτό χάσαμε την ηρεμία μας. Μακάρι να είναι μικρό το πρόβλημα, όμως με στεναχώρησε γιατί τον χάσαμε μέσα στο παιχνίδι, λίγα μόλις λεπτά μετά την είσοδό του».

Για το αν μπορεί ο Ηρακλής να μπει στην πεντάδα: «Είναι μακριά η πεντάδα. Μην κρυβόμαστε πίσω από τα δάχτυλό μας. Θέλω με την ευκαιρία που μου δίνετε να πω κάτι. Εγώ και μετά τις νίκες με Παναθηναϊκό και Τρίπολη, είπα πως δύσκολα θα χτυπήσουμε πεντάδα. Και το είπα τότε που λόγω ενθουσιασμού θα μπορούσα να πω και κάτι παραπάνω. Είναι μία χρονιά σταθεροποίησης για όλους μας. Χρονιά εμπειριών. Και αυτές οι εμπειρίες θα πρέπει να αξιοποιηθούν του χρόνου. Θα πρέπει να δούμε ρεαλιστικά τα πράγματα».

Για τους παίκτες του: «Οι παίκτες μου όλο αυτό τον καιρό έχουν δώσει τα πάντα για την ομάδα. Και θα πρέπει να εξακολουθούμε να τους στηρίζουμε. Με αυτούς φτάσαμε ως εδώ με αυτούς θα συνεχίσουμε».

Για τις μεταγραφές: «Το έχω πει πως η ομάδα θέλει ενίσχυση. Όμως θα σας πω κάτι μέσα από την καρδιά μου. Θα είναι ευλογία να έρθει η μέρα που θα τελειώσουν οι μεταγραφές. Εγώ έδωσα πολλά ονόματα. Τέσσερα συγκεκριμένα για κάθε θέση. Ο Λεοζίνιο είναι εδώ, μακάρι να υπογράψει. Τον ξέρω καλά τον παίκτη και μπορεί να παίξει και στα πλάγια. Μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου περιμένω την ενίσχυση. Ο Ναζίμ επίσης είναι ένας παίκτης που μας ενδιαφέρει. Αν θα έρθει δεν το γνωρίζω. Εγώ έχω δώσει τη λίστα μου. Μερικά ονόματα γράφτηκαν και κάποια από αυτά δεν γράφτηκαν. Θα σας πω και κάτι, χάσαμε αυτές τις ημέρες έναν παίκτη με τον οποίο τα είχαμε βρει σε όλα».

Για το θέμα του Λεοζίνιο: «Περιμένω αύριο να τελειώσει η μεταγραφή του».

Για το αν αντέχει αυτό το ρόστερ: «Έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ μας και το έχω δείξει. Θα γίνουν αλλαγές γιατί είναι διαφορετικό το παιχνίδι της Πέμπτης. Νομίζω πως αντέχει η ομάδα. Εμπιστεύομαι τους πάντες, ακόμα και παίκτες της β’ ομάδας και το έχω αποδείξει».