Βαθμολογία

Τέλος δύο από τον Πανθρακικό

Δεν θα προχωρήσει, όπως όλα δείχνουν, μόνο σε αλλαγή προπονητή ο Πανθρακικός, ο οποίος συνεχίζει να κάνει διορθωτικές κινήσεις και στο ρόστερ του. Μεταγραφές έγιναν και τώρα είναι η ώρα των αποχωρήσεων. Έτσι τη Δευτέρα (25/1) ανακοινώθηκε η λύση των συμβολαίων των Μαρκόπουλο και Γκέκα.

Αναλυτικά για τον πρώτο η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο για το μέλλον».

Για τον μέχρι πρότινος τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού υπάρχει η ακόλουθη ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Πανθρακικός την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νέστορα Γκέκα. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο για το μέλλον».

Τέλος, στις προπονήσεις επέστρεψαν τη Δευτέρα οι παίκτες. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα και ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και στη συνέχεια το πρόγραμμα περιλάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν το Σάββατο (23/1) και παιχνίδια με μπάλα και δουλειά στα τελειώματα των φάσεων από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Τζάνης και Μπουγαΐδης δεν συμμετείχαν, ενώ ατομικό έκανε ο Χασομέρης.