Βαθμολογία

Mατζουράκης: «Δεν σωθήκαμε ακόμα»

Σημαντικό τρίποντο πήρε ο Παναιτωλικός στο κυριακάτικο (24/1) ματς με τη Βέροια, ωστόσο ο Γιάννης Ματζουράκης δεν πιστεύει ότι έχει επιτευχθεί ακόμα ο στόχος της παραμονής.

«Όχι, δεν μπορούμε να πούμε ακόμα κάτι τέτοιο. Θα δοθεί μεγάλη μάχη, είναι αρκετές ομάδες που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού», απάντησε σε σχετική ερώτηση ο έμπειρος τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα.

Παράλληλα, ο Ματζουράκης απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για το διπλό, λέγοντας σχετικά: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς είχαμε ένα πλάνο το οποίο ακολουθήσαμε με πειθαρχία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Δώσαμε την κυκλοφορία στον αντίπαλο και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, ενώ και από την πλευρά μας δεν απειλήσαμε την αντίπαλη εστία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πειθαρχία και την σημαντική νίκη που πέτυχαν».

Ενώ σε ό,τι αφορά τη Βέροια, σχολίασε: «Στο ξεκίνημα του αγώνα έδειξε λίγο φοβισμένη και ίσως αυτό να οφείλεται στην αρνητική στατιστική που έχει μέσα στο γήπεδό της. Παρότι έχει 11 γκολ, μόνο τα 3 επιτεύχθηκαν μέσα στη Βέροια. Διαβάσαμε τον αντίπαλο τις προηγούμενες μέρες και προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τα θετικά του στοιχεία και να χτυπήσουμε στα αρνητικά του».