Βαθμολογία

Καραπιπέρης: «Μας επηρέασε το γκολ που δεχθήκαμε...»

Η Βέροια έχασε εντός έδρας από τον Παναιτωλικό και το κλίμα ήταν βαρύ στις τάξεις της «Βασίλισσας του Βορρά» μετά το τέλος του αγώνα. Από την πλευρά του, ο υπηρεσιακός τεχνικός Νίκος Καραπιπέρης ανέφερε ότι υπάρχουν τομείς στους οποίους πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα του, ενώ υποστήριξε ότι το γρήγορο τέρμα των Αγρινιωτών επηρέασε τους παίκτες του.

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα μας, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Στο πρώτο ημίχρονο πιέσαμε τον αντίπαλο αλλά από μια στημένη φάση και μια λάθος απόκρουση δεχθήκαμε το γκολ, το οποίο μας επηρέασε σημαντικά.

Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός έκλεισε πολύ καλά όλους τους χώρους παίζοντας δυνατά, σε αντίθεση μ' εμάς που υστερούσαμε στη δύναμη. Παρ' όλα αυτά, πιέσαμε τον αντίπαλο χωρίς να κινδυνεύσουμε πίσω, παρότι ρισκάραμε αρκετά.

Χρησιμοποιήσαμε όλα τα όπλα που είχαμε στη διάθεσή μας, χάσαμε 1-2 ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε την ισοπαλία. Θα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα και να βελτιωθεί η ομάδα σε κάποιους τομείς που έχει πρόβλημα», δήλωσε ο Καραπιπέρης.