Βαθμολογία

Τέλος ο Ελευθερόπουλος από τον Πανθρακικό

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Πανθρακικού πληρώνοντας το μάρμαρο για την ήττα στην Καλλονή. Τον θέλει ο Καρυπίδης στην Βέροια ως διάδοχο του Γεωργιάδη.

Η ήττα του Πανθρακικού στην Καλλονή έφερε σε ακόμα πιο δύσκολη θέση την ομάδα της Κομοτηνής αλλά ήταν και η αιτία για να ολοκληρωθεί η συνεργασία των "κροκόδειλων" με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο νεαρός προπονητής αποτελεί ήδη παρελθόν από την ομάδα της Κομοτηνής πληρώνοντας το μάρμαρο για την ήττα της ομάδας σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την συνέχεια.

Η διοίκηση της ομάδας είναι σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του ενώ την ίδια ώρα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος βρίσκεται στο στόχαστρο της Βέροιας καθώς ο Καρυπίδης τον θέλει στην ομάδα της Ημαθίας ως αντικαταστάτη του Γιώργου Γεωργιάδη.

Στην διάρκεια της Δευτέρας δεν αποκλείεται να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις για το τέλος της συνεργασίας του Πανθρακικού με τον Ελευθερόπουλο και από εκεί και πέρα θα δρομολογηθεί και το θέμα με την μετακίνηση του η όχι στην Βέροια.